Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha van 860 ezer tartozásom...

Ha van 860 ezer tartozásom (Intrum) és felesbe öröklök egy házat?

Figyelt kérdés

Van egy erős 860 ezer körüli tartozásom, viszont a bátyámmal együtt öröklök most egy házat, ami biztosan többet ér 10 milliónál. Ketten örököljük. Ilyenkor mi van?

Az én tartozásom miatt elárverezhetnék az én részem?

(Csak azért kérdem mert akkor egyszerűbb ha lemondok az örökség rám eső részéről)

ápr. 4. 16:54
 1/6 Misike21 ***** válasza:
0%
Szia . Írtam privátot .
ápr. 5. 05:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már, miért kéne lemondanod róla? Abból a 10 millióból nem vagy képes kifizetni azt a 860ezret?? Akkor is marad egy csomó pénzed mellette. Amúgy egy darabig biztos nem árverezik el, és jelezheted is nekik, hogy abból tudsz majd törleszteni.
ápr. 5. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
A ház ér többet 10 milliónál de kb az nincs semmi. Mindegy egyik barátom megkérdez valakit aki ért ehhez. Köszönöm a válaszokat.
ápr. 5. 13:49
 4/6 A kérdező kommentje:
KP-t akartam írni. Még a temetést se tudtuk kifizetni és örülünk ha kaját tudunk venni a napokban. Amúgy az egész ház érne 10 milliónál többet, de az én részem csak annak a fele. Mindegy majd csak lesz valahogy.
ápr. 5. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
És 5 millióból nem tudod azt az összeget kifizetni? Nem értem a problémád. Akkor maradna is valami belőle.
ápr. 5. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
860 ezerért nem fognak egy 10 millió feletti ingatlant elárverezni
ápr. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!