Létezik olyan, hogy egy ügyvéd bármely hozzátartozója tartós rablási kísérlet áldozata lesz akarata ellenére és nem látszik semmiféle kiút?
Figyelt kérdés
Közel 4 éve jutott tudomásomra ez az élethelyzet. (Még 3/4 12-kor is ezzel hívott fel az ügyvéd ismerősöm és most nem tudok aludni.) De nemcsak emiatt...tegnapelőtt 01:50
1/7 anonim 

válasza:

Milyen az a tartós rablási kísérlet? Amikor heteken át fúrnak alagutat a bűncselekmény helyszíne alá?
2/7 anonim 

válasza:

Ja, mi az a tartós rablási kísérlet? És akarata ellenére? Ha valaki akarná, hogy kirabolják az nem lenne rablás, ugye? És mi köze mindehhez, hogy valakinek ügyvéd a hozzátartozója? Megannyi kérdés...
3/7 anonim 

válasza:

Ez tényleg olyan, mint egy Örkény egyperces.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vonom kétségbe, hogy pusztán haragból valaki ártani akar neki, akár a hozzátartozóján keresztül (Akár igaz is lehet a történet.)
De ennek az embernek időnként életvezetési problémái vannak. Külső szemlélőként én erre a következtetésre jutottam.
"Istenképzavara" is van, mert "imád" egy olyan feleséget, aki elhagyta. (Ugyan az Asszonykával nem találkoztam és így nem tudok mély meggyőződéssel állást foglalni, de most ennyit tudok csak írni.)
tegnapelőtt 11:40
6/7 anonim 

válasza:

Van olyan, hogy valaki akarja, hogy kirabolják?
7/7 anonim 

válasza:

5-ös, biztos nátrium benzoáttal kenték be a stukkert rablás előtt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!