Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a költsége egy DNS teszt...

Mi a költsége egy DNS teszt áltál megállapított apaságnak?

Figyelt kérdés

Tudni szeretnem en vagyok e az apa.

Apasagi DNS tesztet szeretnek a birosag altal..

Amire az ugyvedem azt mondja hogy a szakertot nekem kellene elore finansziroznom.

Mert vegulis a szekerto velemeny lesz a "dontes".

Arra szeretnek valaszt kapni hogy ez a szalertoi koltseg kb mennyibe kerul. Es mennyit kell ahhoz anyagilag befektetnem kb hogy elkezdodhessen ez az egesz per.

tegnapelőtt 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

vannak itt mindenféle árak.

Kb 100ezres átlagot mondanék. De ez csak a teszt. Vagyis a minták (gyerek és apa) levétele és azok kiértékelése. Aztán a vizsgálat eredményét a szakértő megszakérti és kijelenti hogy te vagy vagy nem te vagy és mekkora bizonyossági százalékkal, stb.

Egyik kollégám 15 éve 300ezret fizetett mindennel együtt. Azóta is fizeti a gyerektartást, mert kiderült hogy mégicsak övé a gyerek.

tegnapelőtt 14:23
 2/3 A kérdező kommentje:

A DNS teszt az nagyjabol tudom mennyibe kerul..

En a szakertoi dijakra lennek kivancsi.

tegnap 07:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Keress meg egy szakértőt és kérj árajánlatot.

Amúgy keress új ügyvédet is... ha ő sem tudja és te intézkedsz helyette akkor komoly a baj.

tegnap 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!