Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha az elettarsammal barmi...

Ha az elettarsammal barmi tortenik elkell menjek a hazbol?

Figyelt kérdés
11 eve elunk egyutt a parom lakasaban, van egy kozos 8eves gyerekunk. Viszont a paromnak van ket felnott gyereke. Ha a parommal tortenik valami kitehetnek a a nagy gyerekei minket az utcara? Amit a gyermekem orokol az apja utan ahhoz en hozzaferhetek?
jan. 22. 08:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Annyit meg leirnek, hogy a szuleim mellett vett egy telket a parom par eve, de nem volt epitesi telek. A szuleim elakartak adni a hazukat, mivel nem volt a parome epitesi telek igy a szuleimevel egyutt adta el, tehat egyben ment el a ketto, igy a parom 55 millio ft ot nyert a par millios nem epitesi telkebol. A penz az ove, sajat nevre vett belole hazat, pedig ugy gondolom némi kozom azert lehhetne hozza, ha mar a szuleim segitettek hozza, hogy ennyit kaszaljon rajta. De nem vitatkozok ezen vele, mert nagyon onfeju es fafeju ember. Szoval igen a botnak ket vege van….
jan. 26. 11:37
 22/22 A kérdező kommentje:
Szeret engem, de a penzt jobban. En nem vagyok penzehes, nekem csak a letbiztonsag fontos, hogy a gyerekemmel ne keruljek utcara, nem erdekel a vagyon.
jan. 26. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!