Mit jelent ez a határozat (részletek lejjebb)?
Kaptam egy ajánlott levelet a NAV-tól, miszerint a 2022 évi 1+1% rendelkező nyilatkozatomat most, 2025-ben ezennel jelen határozatban bármilyen okból (ott van az indoklás, de nem értem, és abszolút nem is érdekel amúgy, hogy miért) érvénytelennek minősítik.
Ez most valami komoly dolog, amire ha nem reagálok, megbüntetnek, vagy sima értesítő, amit jogi következmények nélkül figyelmen kívül hagyhatok, ha úgy döntök, hogy nem akarom megfellebbezni?
Mostanában a NAV nál valami kényszermozgás van
Én pl olyan levelet kaptam hogy nyilatkozzak milyen üzleti kapcsolatban vagyok egy céggel...
Azzala céggel ahonnan pizzát szoktam online rendelni.
Idióták vannak a NAV nál, és alibiznek, ugy csinálnak mintha dolgoznának
A kisembereknel küldenek ki mindenféle ireleváns bacogatós leveleket, ahelyett hogy a milliárdokat elcsaló, el lopó fidesznyikekre vadásznának!
Fizettél nekik átutalással? A 15. kerületben van olyan pizzéria, ahol lehet átutalással fizetni és az átutalásban nincs feltüntetve a számla sorszáma. Ezért kérhették, hogy milyen kapcsolatban állsz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!