Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit jelent ez a határozat...

Mit jelent ez a határozat (részletek lejjebb)?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlott levelet a NAV-tól, miszerint a 2022 évi 1+1% rendelkező nyilatkozatomat most, 2025-ben ezennel jelen határozatban bármilyen okból (ott van az indoklás, de nem értem, és abszolút nem is érdekel amúgy, hogy miért) érvénytelennek minősítik.

Ez most valami komoly dolog, amire ha nem reagálok, megbüntetnek, vagy sima értesítő, amit jogi következmények nélkül figyelmen kívül hagyhatok, ha úgy döntök, hogy nem akarom megfellebbezni?

ma 18:02
A kérdező szavazást indított:
Nyugodtan elfelejtheted, ha nincs ellenvetésed a határozattal szemben.
Ha nem teszel semmit, megbüntetnek.
Egyéb válaszom van (kommentben megírom).
3 szavazat
 1/3 Mad Max2 ***** válasza:
75%

Mostanában a NAV nál valami kényszermozgás van

Én pl olyan levelet kaptam hogy nyilatkozzak milyen üzleti kapcsolatban vagyok egy céggel...

Azzala céggel ahonnan pizzát szoktam online rendelni.

Idióták vannak a NAV nál, és alibiznek, ugy csinálnak mintha dolgoznának

A kisembereknel küldenek ki mindenféle ireleváns bacogatós leveleket, ahelyett hogy a milliárdokat elcsaló, el lopó fidesznyikekre vadásznának!

ma 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Fizettél nekik átutalással? A 15. kerületben van olyan pizzéria, ahol lehet átutalással fizetni és az átutalásban nincs feltüntetve a számla sorszáma. Ezért kérhették, hogy milyen kapcsolatban állsz velük.

ma 21:11
 3/3 Mad Max2 ***** válasza:
bankkártyával fizetek mindig
ma 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!