Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a marihuána...

Mi a véleményetek a marihuána legalizalasrol?

Figyelt kérdés
Valaki tartana velem ezen az úton, vagy egyedül kellenne végig mennem?

jan. 12. 17:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Kis mennyiségben, saját részre, én támogatom, nem gondolom károsabbnak, mint egy üveg sör elfogyasztását.
jan. 12. 17:57
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem érdekel, hogy mivel mérgezik magukat az emberek.
jan. 12. 18:01
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Támogatom. Nem károsabb az alkoholnál, elveszi a pitiáner dílereknek a munkáját, fehéredik a gazdaság és egyébként is csak azok látogatnák, akik eleve nem utasítottak volna el egy tekertet, ha kínálják, így viszont legalább legális útra lennének terelve.
jan. 12. 18:05
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem dekriminalizálni kéne max de legalizálni semmiképp.
jan. 12. 18:06
 5/16 anonim ***** válasza:
72%

Gyógymódként lehetne engedélyezni. Orvos által felírtan használni. A hatóanyagai például enyhítik a parkinson kór tüneteit és a krónikus fájdalmakat, egyes mentális betegségeket és a depressziót.

Az lehet, hogy lennének visszaélések, felíratnák pénzért az orvossal, de mindennel vissza lehet élni. Vannak kábító hatású gyógyszerek is, amikkel vissza lehetne élni, mégsem teljesen általánosak a visszaélések.

jan. 12. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Gyengébb anyag az alkoholnál. Valójában a kendergyártás tönkretételének mellékterméke lett a kannabisz tiltása. Nincs jelentősége a tiltásának, csak orban képmutatásának egyik megnyilvánulása ez is.
jan. 12. 18:09
 7/16 Sanyi2025 ***** válasza:
100%
Nem vagyok a tiltások híve, de mivel tudatmódosítóról van szó, mindenképpen korlátozni kell. Dekriminalizáció oké, de szigorúan csak ellenőrzött körülmények között szabad fogyasztani.
jan. 12. 18:43
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
Én egy némethez hasonló modellt támogatnék: lehessen nonprofit egyesületekben termeszteni, a termésből csak a tagok kaphassanak.
jan. 12. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Már rég legalizálni kellett volna. Ehelyett nálunk csak a tiltás és ijesztgetés van vele kapcsolatban. Nem véletlen megy a herbál a kannás bor mellett a lecsúszott rétegekben. Én támogatnám hogy mindenki egyénileg otthon termeszthessen pl 3 tövet (az kb elég 1 évre egy függőnek is), és akkor vissza szorulnának a dizájner füvek, meg sokan leállnának az italozással is. De hát szerintem kevesen vagyunk mi itt hogy ezt eldöntsük.

Én annyit tudok majd a kutyákra szavazok ha elsőn az idő (így jelezem a véleményem).

jan. 12. 20:34
 10/16 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem nem lenne joga senkinek betiltani egy növényt mindenkinek joga van hasznalni, nemtom mikbe van ez a Magyarország de szánalmas az egész, bánom H ide szulettem
jan. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!