Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha már van digitális állampolg...

Zoo100 kérdése:

Ha már van digitális állampolgárságom törölhetem az ügyfélkapu+ -t?

Figyelt kérdés
jan. 4. 02:52
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
46%
Saját érdeketekben programozóként azt javaslom semmiképpen ne telepítsétek a Digitális Állampolgár mobilalkalmazást.
jan. 28. 21:24
 22/27 anonim ***** válasza:
És aki telepítette, hogy tudja törölni?
jan. 29. 06:36
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
21 Köszönjük,Agyar Pitőr,nem telepiccsük.
jan. 29. 08:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
21: Android fejlesztő vagyok, szerinted hozzáférhet olyan funkciókhoz az app, amelyre a felhasználó nem adott engedélyt? (Szerintem nem, de ennek ellenére én sem szeretnék DÁP-ot, remélem nem teszik kötelezővé.)
jan. 29. 10:54
 25/27 anonim válasza:
100%
#24: Persze, elvileg nem, de ebben azért 100%-ban soha ne legyél biztos. Biztos van ott egy két programozó-matematikus állam bácsi szolgálatában akik valószínűleg nem mostanában jöttek le a falvédőről... Tudjuk jól, hogy szemrebbenés nélkül feltörnek facebook és e-mail fiókokat ami mára már szinte minden napos rutinfeladattá vált, ha ezt megteszik akkor gondolod egy általuk készített apk olyan ártatlan mint egy piskóta vaníliaöntettel? Valószínűleg nem.
jan. 29. 11:59
 26/27 anonim válasza:
100%
Kötelező csak akkor lehetne, ha kötelező lenne minden állampolgárnak, hogy legyen erre alkalma mobilja... Ez azonban egyelőre nem megvalósítható.
jan. 29. 12:10
 27/27 anonim ***** válasza:
25: Mivel a Play Store-ból tölthető le, én a Google-ban jobban bízom, mint a DÁP fejlesztőiben. És ott ha hibázol, könnyen búcsút mondhatsz a fejlesztői fiókodtól.
jan. 29. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!