Lejár a személyim, fizetnem kell?
Figyelt kérdés
01/20.-án lejár a személyim, be kell, hogy következen, hogy lejárjon és csak utánna lesz ismét ingyen, vagy mindenképp fizetni kell érte?tegnapelőtt 10:13
1/5 anonim válasza:
Személyiigazolványt még a lejárta előtt kell meghosszabbítani. 2016 óta ingyenes annak még a pótlása is (ha elveszne, esetleg megrongálódna).
2/5 anonim válasza:
Nem kell fizetned érte,2 hónappal a lejárta előtt már meghosszabbítható,nem kell megvárni amíg lejár.
3/5 anonim válasza:
Nem. A lejárt személyi cseréje továbbra is ingyenes marad.
4/5 anonim válasza:
Nézz utána hivatalos oldalakon. Mert azt is hallottam hogy fizetni kell érte (7700 ft-ot), de azt is hallottam hogy ingyenes.
Amugy én is ugy gondolom hogy ingyenes.
5/5 DK-s válasza:
🤣🤣🤣
Látom, senki nem tudja hogy a kérdés lényegtelen.
Van egy kiskapu, amit szinte senki nem tud. Nem ragozom, itt nagyon szépen leírják: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!