Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehet megtámadni a...

Hogyan lehet megtámadni a házassági vagyonjogi szerződést?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt egy nagyon agresszív daganatom plusz szivműtétem.A kemoterápia és a műtét után megnősültem.Nem sokra rá a feleségem házat nézett ki aminek az önerejéhez kellettem én és hitelem amit felvettem,eladtam az autóm stb...a lakáshitelnél kiderült,hogy van 300k NAVtartozásom így nem lehettem sem adóstárs sem kezes.Írnunk kellett egy vagyonjogi szerződést hogy a feleségem rendelkezzen a házzal kizárólag,pedig mondtam neki kifizetem a tartozásom amiről nem tudtam és vállaljuk közösen a lakáshitelt.A házat megvettük azóta rengeteg pénzt raktam bele önerőből,és plusz személyi kölcsönt 2 banktól.A feleségem válni akar és letagadja a sok pénzt amit beleraktam a házvásárlásba és a felújításba,és mivel van okirat így nem tehetek semmit.Bíróságon milyen esélyem lehet? Teljesen kihasználta az egészségügyi helyzetem és az 1100€ rokkantnyugdíjam havonta....

#válás #bíróság #Ĥazassági vagyonjogi szerződés
jan. 1. 22:13
 1/6 anonim válasza:
100%
Ha nincsenek papírjaid/számláid a házba fektetett összegbe és a ház kizárólagos tulajdonosa a feleséged, akkor sajnos semmit nem tehetsz.
jan. 1. 22:25
 2/6 anonim válasza:
0%
de amikor szóltunk, hogy minden nő *****, akkor gondolom habzó szájjal védted őket, és jelentgetted a válaszokat
jan. 1. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A jó ég áldjon meg kérdező, ilyen bonyolult helyzetben nem a gyakorira kell írogatni, hanem egy jó ügyvédtől jogi tanácsot kérni.
jan. 1. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
#2 Fordított nemekkel is van kismillió ilyen sztori, nem releváns a válaszod, nem ez volt a kérdés.
jan. 1. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
"Írnunk kellett egy vagyonjogi szerződést hogy a feleségem rendelkezzen a házzal kizárólag" Nem kellett, te írtál alá ilyet. Elég rosszak az esélyeid, mert nehéz megmagyarázni, miért írtad alá, ha nem volt igaz.
tegnapelőtt 00:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, aláírtál egy szerződést majd később semmit nem tettél, hogy ez a szerződés meg legyen változtatva csak fizetted a pénzt. Sajnálom ami veled történt, de ebben te vagy a felelős, hiszen te fizetted ki a pénzedet anélkül, hogy elvártad volna a szerződés megváltoztatását. Most komolyan mire számítottál? Értem, hogy a szerelem jó és fontos meg másképp gondolkodik olyankor az ember, de szerződést írtál alá, nem csak egy ígéretet kaptál.

Egyáltalán ebben az országban élsz? Mert ha euróban kapsz pénzta kkor valószínűleg nem. Mégis miképpen tudnánk tanácsot adni neked ha nem is ebben az országban kell intézned az ügyedet?

Valóban ügyvéd kell neked, sikerdíjas, aki akkor kap majd jelentősebb pénzt ha sikerül elérnie hogy megkapd ami neked valójában járna. Mellette össze kell szedned minden bizonylatot számlát egyebet ami csak van és neked kell bizonyítanod, hogy a szerződés ellenére a te pénzed is benne van abban a lakásban.

tegnapelőtt 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!