Hogyan tarthatom a barátnőmet Magyarországon?
Figyelt kérdés
Barátnőm tunéziai, és PhD hallgató, viszont passziváltatni fog, emiatt félek, hogy vissza kell mennie, amit nem szeretném, mivel hamarosan el akarom jegyezni őt. Állandó lakcímem van, magyar állampolgár vagyok, és szeretnék jogi megoldást keresni, hogyan tarthatom magam mellé addig, amíg nem házasodunk (ami jövőre lenne esedékes). Lehet-e megoldást találni, hogy állandó lakcímet kapjon az én lakásomon, vagy esetleg munkavállalás vagy egyebek? Nem akarom elveszíteni, nagyon szükségem van rá.jan. 1. 12:46
11/11 A kérdező kommentje:
És ha én vagyok az egyedüli fenntartó, illetve szüleim meg nyugdíjasok, futárkodók, az nem elég bizonyiték? Én egyetemi hallgató, mesteren vagyok, nyárra 1 évem marad majd hátra, és utána kapok gyakornokit nyárra. Megakaeom tartani őt, mivel nem egy csak “segély enjoyer”, hanem miattam akar, én vice versa
jan. 13. 10:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!