Mit lehet tenni, ha az Instagram nem törli az olyan fiókot, ahová az anyja a kisfiáról tölt fel illetlen fényképet/videókat?
Az unokatestvérem egyedülálló anyuka, 8 éves kisfiúval. Régóta van neki instája, de nem sok követője volt. Az utóbbi időben megnőtt a követői száma, de csak amiatt mert a kisfiáról tesz fel videókat, fotókat. Ing nélkül vagy éppen kisgatyában. Ezeket a posztjait sok ezren lájkolják, és teli van bújtatott és néha nyílt szexuális kommentekkel. Persze vannak normális posztok is, de ezekre nem jönnek úgy a lájkok
Rendre jelentem mind a fiókot, mind a posztokat, de eddig maximum hozzászólást törölt az Instagram, az oldalt nem.
Van valami hatóság Magyarországon, ahová névtelenül be lehet jelenteni?
Az unokatesóm nagyon hülye, többször beszéltem már erről vele, hogy ezt nem lenne szabad, de őt a lájkok elvakítják.
#1 ilyen esetben teljesen jogos, sőt, szerintem kifejezetten jó, hogy "beleüti az orrát".
Kérdező, én a helyedben megpróbálnék írni az Instagram címére. Ha nem csak egy látszólag ártatlan profilt látnak, hanem logikusan felsorakpztatott érveket ellene, szerintem nagyobb esélyed lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!