Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnád a BTK ilyen irányú...

Támogatnád a BTK ilyen irányú módosítását életellenes cselekményeknél?

Figyelt kérdés

1) Halált okozó testi sértés 2-8 év helyett 5-15

2) Emberölés alapeset 5-15 év helyett 10-20 vagy életfogytig

3) Emberölés minősített esete 10-20 év vagy életfigytiglan helyett mérlegelés nélkül életfogytiglan, egyedül a feltételes szabadságra bocsátás lehetséges időpontja a kérdés.

ma 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Nem!

Így is kétszer annyi bűnelkövető van börtönben, mint az uniós átlag.

ma 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 Mondjuk ilyen jellegű cselekményekből szerencsére nem annyi van, hogy ez komoly változást generáljon.
ma 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, az ilyen cselekmények nem válnak ritkábbakká attól, hogy hosszabb ideig vannak bezárva az elkövetők.
ma 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mit oldana meg? Tudomásul kéne venni, mint bűnöző /1995-2010/ soha nem gondoltam arra, hogy elkapnak, mi lesz velem, családommal. Arra gondoltam volna, hogy úgy is elkapnak, jogtisztelő lettem volna.
ma 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
A semminél jobb, de keveslem. Emberölés esetén halálbüntetés kell, amennyiben 100%-ig biztos, hogy ő követte el. És nem méreginjekció, hanem akasztás vagy villamosszék.
ma 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem támogatom.
ma 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
Halálbüntetés kéne, ne kelljen már az adónkból a bűnözőket eltartani.
ma 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!