Ha bent maradok túlórázni 2 órát délután munkaidőm után arra jár plusz pénz vagy csak a szokásos órabér?
Figyelt kérdés
ma 17:02
1/7 anonim válasza:
50% plusz jár a Versenyszférába, Államiba nem tudom
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy van a szerződésed. Ha kötetlen munkaidő, de szóban 8 órában állapodtatok meg akkor nem jár túlóra pénz. Ha kötött munkaidő 8 órában akkor jár.
4/7 anonim válasza:
A szerződésen is múlik, de sok helyen délutános pótlék jár pl.
6/7 anonim válasza:
4es vagyok, hiába pontoz le valaki. Ha én maradnék tovább 2 órát, nem lenne fizetve, máskor előbb elmehetek, vagy később elég beérnem annyival.
7/7 anonim válasza:
Ha el van rendelve a túlóra, akkor elvileg jár, gyakorlatilag meg akkor jár, ha a főnöknek úgy tartja kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!