Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Orvos vagy NAV-os esetleg...

Orvos vagy NAV-os esetleg rendőr adhat ki rólam infót ?

Figyelt kérdés
Tehát ha valamelyik rokonom vagy ismerősöm jóban van az orvosommal vagy navossal ők adhatnak ki rólam infót ?
nov. 22. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Természetesen nem.

De mivel Abszurdisztánban élünk, a tömegkommunikáció a PLETYKA intézményében csúcsosodik ki, előfordulhat, hogy adnak ki információt - ami természetesen szabálytalan.

Pl. Magyar Péter orvosi kezeléséről is adtak ki. De a lúgos doki (Dr. Bene Krisztián) által leöntött Renner Erikáról is adtak ki a lúgos doki testvérének, és ezt próbálták is felhasználni Bene Krisztiánék a perben.

nov. 22. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A te beleegyezésed nélkül, nem.
nov. 22. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Orvos a beleegyezésed nélkül csak bizonyos hatóságoknak (rendőr, bíró, ügyész) adhat ki adatokat.

nov. 23. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Még nekik sem.

Én az orvosi kamarát kerestem meg a gyanúsítottam adatai vonatkozásában, elhajtottak a f....szba.

Ügyészi ráhatással viszont kiadták..... a tetves sutyerákok.

nov. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!