Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A Földhivatalban lehet még...

A Földhivatalban lehet még ingyenes betekintést kérni?

Figyelt kérdés

Vagy 10 éve úgy ment, hogy monitoron megmutatták a térképet, onnan kiírtam az adott terület helyrajzi számát, és utána ez alapján tudtam kikérni a tulajdonos adatait.

Az a baj most is, hogy nem tudok helyrajzi számot, ezért neten nem tudok utánajárni.

nov. 17. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Személyesen nem tudom, de biztos lehet.

De mindezt online is meg tudod csinálni, ha rendelkezel ügyfélkapuval.

A térképet a helyrajzi számokkal az e-közmű oldalán tudod megnézni. Itt kell belépni: [link]

Útmutató lehet kelleni fog: [link]

Ha meg van a helyrajzi szám, akkor a tulajdoni lapot ingyen meg tudod nézni a földhivatal oldalán:

[link]

nov. 17. 13:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Csak erről az e-kozmu oldalról azt írják itt a Gyakorint, hogy nagyon rossz, nem ér semmit. Azért szeretnék személyesen bemenni. (De lehet, hogy a lustaság győz, és mégis megpróbálom ügyfélkapuval. :)

nov. 17. 13:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez amúgy külterületen is működik?
nov. 17. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Arra jó, hogy a helyrajzi számokat kiderítsd, más funkcióját nem próbáltam.

Bal oldalt a "hálózat"ot ki kell kapcsolni. Alatta lesz "alapértékek", ott be kell jelölni a földrészleteket és helyrajzi szám feliratot.

Működik külterületen is.

nov. 17. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
nov. 17. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!