A Földhivatalban lehet még ingyenes betekintést kérni?
Vagy 10 éve úgy ment, hogy monitoron megmutatták a térképet, onnan kiírtam az adott terület helyrajzi számát, és utána ez alapján tudtam kikérni a tulajdonos adatait.
Az a baj most is, hogy nem tudok helyrajzi számot, ezért neten nem tudok utánajárni.
Személyesen nem tudom, de biztos lehet.
De mindezt online is meg tudod csinálni, ha rendelkezel ügyfélkapuval.
A térképet a helyrajzi számokkal az e-közmű oldalán tudod megnézni. Itt kell belépni: [link]
Útmutató lehet kelleni fog: [link]
Ha meg van a helyrajzi szám, akkor a tulajdoni lapot ingyen meg tudod nézni a földhivatal oldalán:
Köszönöm.
Csak erről az e-kozmu oldalról azt írják itt a Gyakorint, hogy nagyon rossz, nem ér semmit. Azért szeretnék személyesen bemenni. (De lehet, hogy a lustaság győz, és mégis megpróbálom ügyfélkapuval. :)
Első vagyok.
Arra jó, hogy a helyrajzi számokat kiderítsd, más funkcióját nem próbáltam.
Bal oldalt a "hálózat"ot ki kell kapcsolni. Alatta lesz "alapértékek", ott be kell jelölni a földrészleteket és helyrajzi szám feliratot.
Működik külterületen is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!