Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az ügyvédem folyamatosan csak...

Az ügyvédem folyamatosan csak ígérget, de nem történik semmi. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
1 éve volt egy balesetem és az ügyben folyik egy kártérítéses eljárás. Hamarosan elérkezünk oda, hogy lezárul az ügyem. Fél éve már, hogy megkértem az ügyvédem, hogy továbbítsa részemre a balesetről készült felvételt, de azóta se kaptam meg. Állandóan megy az ígérgetés, hogy küldi, de ha megbeszélünk egy napot amire elvileg el kellene küldenie akkor nem kapok semmit. Szoktam olyankor hívni, de nem veszi fel a telefont. Nem reagál semmit a hívásaimra, pár nap múlva tudunk beszélni csak és mindig van valami kifogás ami miatt épp nem ért rá elküldeni. Elvileg olyan formátumban kapta meg a rendőrségtől a felvételt amihez kell egy külön program, meg CD-re írásról is beszélt nekem. Sokáig úgy éreztem, hogy nincs is meg neki a felvétel, csak ígérget. Az is lehet, hogy még most sincs meg neki, nem tudom. Szerdai napra beszéltük meg, hogy küldeni fogja (11.13.), aznap is hívtam, másnap is, de semmi reakció. Ma jött ismét egy kifogás. Folyamatosan halassza, pedig csak egy egyszerű kamera felvételről van szó. Amikor a biztosítónak kellett benyújtani levelet a kártérítési igény iránt azt is nagyon nehezen küldte el nekem is és a biztosítónak is. Mit tehetnék?

ma 09:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vond vissza a megbízását,CES keress jobb ügyvédet.
ma 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Válts ügyvédet!!!
ma 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!