Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lesz ha nem fizetem ki a...

Mi lesz ha nem fizetem ki a GreenGo-tól kapott gyorshajtási bírságot?

Figyelt kérdés
Elveszik a jogsimat vagy megyek a boribe?Ma kaptam az emailt, hogy gyorshajtási bírságot kaptam (75.000 Ft) és vagy 7 vagy 30napom van befizetni az összeget( egyik helyen ezt a masik helyen azt irjak).Valaki esetleg nem tudja hogy mi lesz ha nem fizetem ezt ki? A fiókomon már voltak ugyanúgy tartozások, amikkel nem történt semmi, nem vonta le a kártyám, csak úgy ott voltak

nov. 14. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért veszélyes, ha valaki

“ Elveszik a jogsimat vagy megyek a boribe?”

Ennyi ésszel vezet.

Szerinted mi lesz? Rád terhelik mindenképp. Beperelnek, a pert játszva megnyerik és a többszörösét fizeted.

nov. 14. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"A fiókomon már voltak ugyanúgy tartozások, amikkel nem történt semmi, nem vonta le a kártyám, csak úgy ott voltak"

Ezzel csak annyi a gond, hogy besöpröd a szőnyeg alá aztán majd mikor a legjobban nem számítasz rá a probléma szépen szembejön.

nov. 14. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Itt megkeresheted a társaságot.

nov. 14. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Végrehajtják a költségekkel növelten.
nov. 14. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor szerződtél, akkor el kellett ezt is olvasnod:

"9.2.2. A közúti közlekedés szabályainak Bérlő általi megsértésével összefüggésben kiszabott gyorshajtási- és egyéb közlekedési szabálysértési pénzbírság és helyszíni bírság (együttesen a „Bírság”) megfizetésére, illetve a bírság befizetésének elmulasztásából származó hátrányos jogkövetkezmények viselésére Bérlő köteles. GreenGo a Bérlőre terheli mindazokat a Bírságokat, amelyek megfizetésére a Bérlő által elkövetett szabálysértés alapján a Személygépkocsi üzembentartóját kötelezik. Az így Bérlőre terhelt Bírság GreenGo számára történő megfizetése a Bírság kiszabásának jogerőre emelkedésekor esedékessé válik. Amennyiben Bérlő ezen fizetési kötelezettségének nem tesz eleget, akkor a GreenGoval szemben felel a Bírság megfizetésének elmulasztásából származó minden hátrányos jogkövetkezményért (így a Bírság járulékaiért) is."

Egyébként itt mindent megtalálsz: [link]

nov. 14. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hamarosan ki lesz fizetve.
nov. 15. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!