Valóban bonyolúlt az ügyfélkapu létrehozása?
Figyelt kérdés
Nincs ügyfélkapum, de szeretnék. Akiknek van, ők azt mondták, bonyolúlt a létrehozása. Ez igaz?ma 12:30
1/8 anonim válasza:
Nekem nem volt az. Kormányablakban gyorsan elintézték.
2/8 anonim válasza:
Javaslom, hogy okmányirodába csináld. Otthon sem bonyolult amúgy, de ha bizonytalan vagy ott segítenek szívesen.
3/8 anonim válasza:
Nem bonyolult. Én itthon csináltam meg.
A személyid mellé kaptál egy leírást, azzal meg tudod oldani.
4/8 anonim válasza:
Szia.Az klasszikus ügyfélkapu 2025 januárjában meg fog szűnni,ha regisztrálsz utána online igényeld az ügyfélkapu+ bejelentkezést.
5/8 A kérdező kommentje:
4-es akkor azt ajánlod, várjak januárig?
ma 13:09
6/8 DK-s válasza:
Csináld azt, amit én csináltam.
Ballagj be egy kormányablakba, és kérd meg az ügyintézőt. Ez a tuti.
7/8 anonim válasza:
A 3-as válaszom miért is lett lepontozva?
Személyigazolvány készítésénél adnak egy borítékot, amiben lesz kódkártya és egy útmutató is. Ha valaki ez alapján nem tud ügyfélkaput csinál, akkor ott gondok vannak.
Csak akkor kell személyesen bemenni, ha elhagytad/kidobtad a boríték tartalmát.
8/8 anonim válasza:
4+es vagyok.Nem,ne várj januárig.Vagy most regisztrálj ügyfélkaput és igényeld az ügyféljapu+-t,vagy hagy az egészet és a dáp-ot(digitális állampolgár) intézd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!