Szerelő nem ad számlát kihez lehet hivatalosan fordulni?Rèszletek lent!
Figyelt kérdés
1 éve húzódik az űgy, szerelő mielőtt elkezdte a munkát az anyag díjat elutaltam nekimajd 1,5milliot .El is kezdte a munkát 80%-ig jutott illetve ami nem került beépítésre anyag az nálam van(befejezni amúgy azóta sem fejezte be, munkadíjat nem kapott előre) .Nekem kellene a számla,az volt a szöveg,hogy majd a vége fele adja mivel akkor lesz majd pontosan meg minden dolog ami kellett.Laasan le jár a határidő a számlák leadasára.Lènyeg az lenne,hogy a számlát adja oda ezt el is mondtam neki, minden héten ígéri, hogy jön befejezi és hozzá a számlát és ez húzódik ugye már 1 éve....Milyen hivatalos szervhez lehet fordulni amivel elèrem,hogy legalább számlát adja oda ? Utalásrol mobil bankban megvan ugye a bizonyíték....a támogatás összege annyi kb. mint az anyagköltség szóval nem szeretném elbukni...(Falusi csokrol van szó illetve fűtès szerelő az úriember ha ez számít valamit )ma 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!