Önkormányzati garzon lakást egyedül bérlem, hogyan tudom befogadni a páromat hivatalosan? Részletesen lent
Önkormányzattól megigényeltem egy garzonlakást még 2023-ban. Idén megkaptam a lakást. Szerződésen egyedül vagyok bérlő, viszont időközben lett egy párom. Hogyan tudom hivatalisan befogadni a garzon lakásba úgy, hogy életvitel szerüen itt lehessen velem?
Nem vagyunk házasok, sem élettársak.
De csak ha ő is jogosult az önkormányzati lakásra.
Újra fogják a jövedelmet vizsgálni.
4: Gondolom, azért nem 2 fillér a bérleti díj, így ezért neked ez nem lenne megérős, főleg, hogy saját magát sem tudja fenntartani néha... El akarod tartani teljesen?
Szerintem itt a magad védelmében is konzultálj az önkormányzattal...!
Egy olyan 120-140 000 Ft már most is egy olyan, újonnan kiutalt önkoris lakás, ami a piacon 200 000+ Ft lenne.
Csak 30%-ot pótol ki az önkori a tulajdonosoknak...
És egy szigorú kiválasztási folyamaton mennek át a bérlők. Nem engednek be át nem vizsgált embert, aki nem vállalja a kötelezettségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!