Ebben az esetben elővehetnek engem?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha írok egy hosszú levelet valakinek, hogy miért akarok szakítani vele, vagy bármilyen más témában és emiatt ő esetleg öngyilkos lesz, vagy szívrohama, vagy agyvérzése vagy akármilyen baja lesz, én leszek a hibás? Jogilag értem.tegnapelőtt 19:26
2/8 anonim válasza:
Ha nem tartalmaz dühös biztatást, hogy “akaszd fel magad”, vagy hasonlók, akkor nem.
3/8 anonim válasza:
Dehogy leszel! Gondolom olyan helyzetben vagy, hogy a másik fél azt mondta ha elhagyod öngyilkos lesz. Ez érzelmi zsarolás. Bár nekem nem mondott ilyet az exem, de 2 hét múlva írt egy búcsú sms-t és utána 3 napig nem volt elérhető. Már a rendőrség kereste, szülei-barátai se tudtak semmit róla (rögtön hívtam a szüleit) . Rendőrség felhívott, miután a szülei bejelentették az eltűnését: mit tudok. De ennél többet nem tettek. 3 nap után megjelent a lakásom előtt... Tudta mikor érek haza... Hívtam rögtön a szüleit, hogy "nyugi-él"... Kijött a rendőrség is hozzám, hogy megnézzék tényleg él. Utána mondta nekem, hogy rájött mekkora egy barom, látta rajtam: "oké él... de takarodj innen" . Nem kívánom senkinek azt a 3 napot. De ha megtette sem okoltam volna magam miatta. Az ő élete, az ő döntése. Nem fogok csak azért vele élni mert ilyennel "zsarol". Jelenlegi férjem volt felesége is ugyanúgy egy búcsú sms-t küldött neki. Ő is hívta a családját, de a csaj otthon volt, ő nem tűnt el. Természetesen mind a ketten élnek, új kapcsolatban-házasságban. Valahogy mind a ketten vonzottuk az ilyen emberkéket :) Szóval a lényeg: nehogy emiatt vele maradj..
4/8 anonim válasza:
Ez nem szép ha a másik nem is válaszolhat a levélre. Kb az alja.
5/8 anonim válasza:
Ha szakítani akarsz csak mond ezt hogy azt szeretnél, ha kérdezi a miértjét akkor mond azt, hogy megváltoztak benned a dolgok. Ha bántott ne vágd hozzá mond azt hogy változtál most már nem szeretnéd tűrni és úgy érzed már nincs más út mint a szakítás mert nem szeretnéd folytatni.
Ha tudod hogy bármire képes vagy fenyeget ezzel jobb úgy ha így zárod le
6/8 A kérdező kommentje:
Befolyásolni nem tud semmivel, ez a része nem lesz nehéz. Nem vagyok befolyásolható. Viszont szeretném az okokat feltárni nagyon részletesen, mert szeretném kiadni magamból. Tartok tőle, hogy "képes" lesz szívrohamot is kapni. Aminek csak a jogi része érdekelt, más nem, mert a többi nem hat meg. Köszönöm a válaszokat!
tegnapelőtt 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!