Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Az előző munkahelyemen a főnökség igen rá kapott a reklámra,hogy ezáltal legyen több munka.Egyébként hőszigetelés a munka.RTL,TV2, forgatás stb. bár mikor forgattak sem írtunk alá semmit ,de nem is zavart hisz ott dolgoztam.Már le számoltam onnan vagy 3 hónapja de a Facebook tele van az arcommal amit akkor csináltak mikor ott dolgoztam .Kicsit kellemetlen a mostani munkahelyemen hogy mondják itt a sztár vele van tele a Facebook ,meg azt a videót is leadták újra amit akkor forgattak amikor ott voltam.Van náluk most munka felvétel és napi szinten rám írnak van e munka,mondom ott sem vagyok csak a régi képek stb.
Van erre valami jogi lépés?
okt. 24. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nincs! Megszívtad, hogy nem írtatok alá semmi személyi jogot
2/3 anonim válasza:
Max a személyi jog! Bár ha leforgatátok az olyan mint, hogy ha hozzá járulnál (#1-es voltam)
3/3 anonim válasza:
Nyilván maga a szerződésed megadta rá a felhatalmazást a cégednek, hogy felvételt készítsenek rólad és felhasználják. Akkor tiltakozhattál volna, hogy nem akarod, utólag már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!