Szerintetek ezért kapok börtönt ?
Feltételessel jöhettem ki a börtönböl,elengedtek 20honapot .de ez alatt elkövettem egy 60ezer Ft értékben lopást amit aznap vissza is fizettem .
Most ezért vissza kerülhetek?
Ezt elqrtad.
Nem kicsit, NAGYON!
Hiába fizetted vissza. Mivel feltételes alatt követted el így 20 hónappal indítasz, plusz amit a lopásért kapsz. És a feltételes miatt a lopásért is letöltendőt fogsz kapni.
Ja! És a feltételesből is ki leszel zárva, "csontra" ülöd az egészet.
Az nem lopás hanem orgazdaság!
Hol tart az ügy?
Már bírosagon van az ügy
Kb 3 hét múlva lesz tárgyalás
"Az nem lopás hanem orgazdaság!"
Nincs olyan bűncselekmény, hogy orgazdaság, de ha lenne, akkor sem lenne semmi köze ehhez az ügyhöz.
Justinianus-nak:
A régi Btk szerint ez úgynevezett jóhiszemű orgazdaság lett volna. És a jelenleg hatályos Btk szerint is a pénzmosás alá tartozik. A kártya lopás útján került annak a birtokába akitől megvette, majd sajátjaként rendelkezett vele, tehát elfedte a vagyonon fennálló tulajdon-jogot. Ez az új Btk egy rakás xar, dilettantizmus a négyzeten.
Kérdezőnek:
Sajnos az a helyzet hogy akárhonnan nézed, amit elkövettél az a Btk hatálya alá tartozik.
Innentől pedig a feltételesed miatt "véged".
1.) Letöltendőt fogsz kapni. Ha 2 hónapot akkor annyit, de letöltendőt.
2.) Visszakapod a feltételest.
3.) Kizárnak a feltételesből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!