Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ma nem adtam le a telefonom...

Ma nem adtam le a telefonom és a zsebemben volt dolgozat irás közben. Szerintetek igazságos vagy nem?

Figyelt kérdés
de nem puskáztam még csak elő se vetem de a tanár rámszolt hogy áljak fel mert puskázok (nem puskáztam csak unatkoztam mert már készvoltam ezért csak néztem ki a fejemből) és miután fel áltam láta a tanár hogy a zsebemben van a telefon és elvete a dolgozatot és rá írta az egyest meg elvete a telefonom és azt mondta hogy kapok egy szaktanárit és hogy beszél az osztályfőnök el.

okt. 8. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Igazságos
Nem igazságos
25 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul fogalmaztam
okt. 8. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos vannak ilyen gyökér tanárok, akik másokon élik ki a frusztrációjukat.
okt. 8. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Te hanyadikos vagy ezzel a borzalmas helyesírással? Van diszgráfiás papírod? Ha nincs, irány a pedagógiai szakszolgálat.

Mivel dolgozatnál nem lehet nálad meg nem engedett segédeszköz, ezért jogos. A tanár nem nyomozó, hogy kutatgassa, hogy használtad-e. A lehetőséget megtartottad magadnak, ezzel szabályt sértettél. De valószínű használtad is, különben a tanár nem állított volna fel.

okt. 8. 19:41
 4/9 anonim válasza:
2%
Nem igazságos de ez van. Amúgy sem adtam be eddig egyszer sem, de még nem vették észre.
okt. 8. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Az érettségi szabályok alapján járt el a tanár jogosan. Érettségin ha a zsebedben meglátják a telefont akkor jegyzőkönyvet kell felvenni. Nálad volt a telefon, hiába nem használtad, de ezzel vétettél az iskolai szabályok ellen.
okt. 8. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom, de a telefon le nem adása akár fegyelmit is maga után vonhat. MINDEN NAP le kell adni MINDEN telefonodat. Ha ezt elmulasztod, vállalod ennek a kockázatát.

Szóval te döntöttél akkor, amikor nem adtad le, onnan kezdve pedig ez egy eshetőségek sorozata volt, amiből így jöttél ki.

Inkább örülj, hogy nem lett (lesz) komolyabb következménye...

okt. 8. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Áruld el, miért nem adtad le?

Csak nem azért, mert használni akartad dolgozatnál?

Azt nem hiszem el, hogy megfeledkeztél róla, ha a zsebedben volt.

Ha a táskádban felejtetted volna, akkor meg a tanár se vette volna észre.

okt. 10. 01:04
 8/9 anonim válasza:
100%
Az a baj, Hogy a tanár nem azt látja, Amit te, szerintem sajns jogosan hihette azt. Gondolj bele, Hogy ha te lennél a tanár, MIT gondolnál.
okt. 17. 18:01
 9/9 anonim válasza:
Megírod újra a dogát... ennyi.
tegnapelőtt 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!