Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fizetés nélkül hajtottam el...

Fizetés nélkül hajtottam el egy benzinkútról, most mindegy miért. Pár óra múlva visszamentem és rendeztem, de akkorra már feljelentettek. Számíthatok valamire?

Figyelt kérdés

okt. 21. 05:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Számíthatsz.
okt. 21. 05:30
 2/13 Fsms ***** válasza:
100%

Ha az első volt, büntetlen előélet, megtérült a kár, akkor max vétség, esetleg pénz bírság.

Esetleg van mögötte valamilyen racionális magyarázat, pl. Haldokló tt egy rokonod a kórházban, akkor még meg is úszhatod.

okt. 21. 06:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy miért?
okt. 21. 06:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pénzbírság lesz.
okt. 21. 06:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pénzbírság, ha 50ezernél kevesebb volt az összeg akkor szabálysértés.
okt. 21. 07:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Kösz, szóval pénzbírság mennyi lehet kb?
okt. 21. 08:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár tízezer Forint max.
okt. 21. 08:02
 8/13 A kérdező kommentje:
#3: Éjjel 1 körül szaladtam be a kórházba, mert a nagyit vitte a mentő. Tankolni akartam egy kútnál aztán nézem, hogy zárva, a tárcámat meg mindenemmel otthagytam a kút tetején. A következő kútnál megtankoltam akkor esett le, hogy mi van. Azonnal bevágtam magam az autóba gondoltam minden sec számít és vissza 100-al, megvolt. Utána tűz a kórházba, mire rendeződtek a dolgok volt vagy 6 óra, utána mentem vissza a kúthoz. Így esett, csinálhattam volna másképp, de utólag okos az ember.
okt. 21. 08:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Enyhítő körülmény, de bírság.
okt. 21. 08:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én valami cuccot ilyenkor otthagyok a kutasnak. pl forgalmi, személyi, telefon, stb.

Bár amíg magyarázkodsz, sok idő.

Volt már ilyenem.

Ha megtérült a kár, nem fognak vele foglalkozni.

Kapsz egy határozatot legfeljebb, hogy ejnye-bejnye.

okt. 21. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!