Mennyi lehet a valóságalapja a Cabal bukása című dokumentumfilmnek?
Nem mind1 neked?!
Úgysem érdekel senkit, sajnos! Az embereket már közönyössé tették a sok erőszakos film, játék stb által! A másik meg nem hiszi el, hogy mi folyik a világban, mert még alszik, de mondjuk addig legalább boldog a tudatlanságában. :(
Részemről gyomorforgató és hányingerkeltő az egész, főleg a gyerekek ellen elkövetett borzalmak. (Nem véletlen, hogy traumatizált világban élünk.)
Várom, hogy a jó Isten megbüntesse a szörnyetegeket és pokolra kerüljön mind, vissza, ahová valók!!
#5 hogy lenne már mindegy nekem.....
#3 biztos hogy van igazságtartalma
#4 igen ez egy Trump propagandafilm, és nem is hiszem el hogy Hillary Clinton vagy Obama gyilkos, de biztos vagyok benne hogy a Rockefellerek, Rotschildok stb között vannak gyerekgyilkos sátánisták, olyanok akik nincsenek a kirakatban.
Tegnap megnéztem 2 hosszú riportot Anneke Lukas-szal, aki 6-11 éves kora között gyermek prostituált volt, belga, amerikai, német stb elutet szolgált ki, több gyermekgyilkosságnak a szemtanúja volt, nem hiszem hogy hazudik. Borzalmas....
De már régóta bűzlött nekem az egész, hogy ott van Woody Allen aki egyértelműen pedofil, másképp nem vette vilna feleségül a saját örökbefogadott lányát, és mintha mi sem történt volna, sztárolják tovább.
A Fideszbe is mintha az lenne a belépő hogy valaki ilyen orgiákra járjon, ezekre épít, ezek zsarolhatók, tele van pedofilokkal az egész. 🤮
Nézd, ezek alapkövetelmények a gonosz elit köreiben.
Ezért is jó, ha az ember nem akar túl magasra törni és ilyenek közé tartozni...
Szerintem Azariah sem véletlenül vonul vissza....
Jó sok évvel ezelőtt én is meghallgattam egy sokkoló riportot az egyik szemtanútól, aki ffi létére sírt, amikor ezekről a gyerekáldozatokról beszélt. Na, azóta már őt is eltették láb alól. Így megy ez!
"ott van Woody Allen aki egyértelműen pedofil"
és még mennyi ilyen van!
De meg lehet nézni Lady Gaga stb produkcióit is....
Nagyon beteg!!
És ezeket imádják az emberek, mint sztárokat?!
Beteg világban élünk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!