Adolf Hitler miért nem tekintette a romákat embernek? Egy dokumentumfilmben láttam, hogy a romák létezését szaporodását teljesen alkalmatlannak találta a világ fejlődésének szempontjából.
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 21:32
1/7 anonim válasza:
Menj el egy borsodi faluba és érteni fogod. Már akkor se akartak beilleszkedni a társadalomba, nem dolgoztak stb. És ez nagyrészt azóta se változott. Tisztelet a tisztességes romáknak akik normális életet élnek.
3/7 nemaRendőrség válasza:
Ilyen az mikor az ember gyermeke a cigányokról csak olvasott, de nem találkozott velük.
4/7 Kroms válasza:
Nemrég készült egy interjú egy cigánytelepen, ahol a tinicigány elmondta, hogy a szülei tudomást sem akarnak venni róla és a testvéreiről, és még enni sem adnak nekik, ezért pl. a 3 éves testvére - a többi helyi purdéval együtt - a környéken elhullott állatok tetemein él. Remélem, ezzel megválaszoltam a kérdésedet.
5/7 47. válasza:
#3 az az ember már nem él, vagy kórházban fekszik
6/7 nemaRendőrség válasza:
@5
Kérdezőre gondoltam ember gyermeke alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!