Birtokvédelem? Ha a szomszéd birtokvedelmet inditu ellem. Engem is meghallgatnak? Vagy bemondasra megy? Es rogton elmarasztalnak az általa vélt panaszok miatt
És mi alapján döntenek? Mert egyelőre biuonyitani nem tudta. Rendőr nem lett hivva egyszer. (Pesig már én kertem, ha ugy erzi, hogy hamgos vahyok, akkor hivjon rendort nyugodtan
Annyira nevetséges, hogy felnőtt emberek nem tudnak egymást mellett élni, hanem rendőrt kell hívogatni.
Tényleg ezen a szinten vagytok? Hogy nyugodtan hívjon rád rendőrt? Bár mondjuk…Ezt az írást elnézve..
Igen! Hivjon rendőrt, aztán majd jól kirohogi!
Milyen írás? A melleutes? Telefonrol potyogok!
Igen, szerintem is az, hogy egy felnőtt ember NEM TUD MELLETTEM!!!! élni, mikor nem bulizok, nem csinálok haveri osszejoveteleket a lakasban. Csupán, járkálok, meetingelek (nappal) mert otthonról dolgozom) ÉLEK!
És igen, ne zaklasson, hivjon rendőrt, majd az pofán röhögi, amiért hisztizik, mert járkálok!
Be kell nyújtania valamit, amivel bizonyítani lehet, hogy zavarod az életét az ő magánterületén. Egy példány neked jár a bizonyítékokból is, hogy tudd, mi ellen kell védekezned.
Ha nincs ilyenje, akkor valószínűleg el se veszik tőle a beadványt, lebeszélik róla. Vagy ha mégis beadja, akkor elutasítják, és az ő költsége volt.
Ha ügy lesz belőle, téged minimum meghallgatnak, valószínűleg a helyszínen. A zavarás kezdete után 1 évig lehet birtokvédelmet kérni, utána már csak polgári pert lehet kezdeményezni a zavarás miatt.
5
De gondolom, a polgári pernél is bizonyitani kell, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!