Fogházba kell mennem 18 napra! De oda van irva a papirra hogy a bevonulás napja előtt befizetem a penzbírságot akkor nem hajtaható végre a bevonulás! Tehát akkor ki is fizethetem azt a 18 napot?
Van pénzbírságod, azt az összeget kell befizetned...
Felteszem, nem fehér galléros vagy...
Még a börtönből is kifizetheted a fennmaradó részt. Én is így jártam, a főnököm váltott ki.
Csak nekem 300 napom volt nem 18, és a rohadék egy hétig szívatott mire kiváltott. 🤣
Egyébként ne álmodozz semmiféle "fogház"-ról. Úgy baxnak be a "szállító"-zárkára a 18 napoddal, hogy öröm lesz nézni. A börtönösök, és fegyházasok közé, akik épp szállításban vannak. Én bementem, lekezeltem mindenkivel, majd amikor kérdezték hogy mennyim van, én meg mondtam hogy 300 nap, csend lett. A zárkafelelős odadörmögött: nekem meg 17 év.
Hogy mi a "szállító"-zárka?
Hidd el nekem, hogy nem akarod tudni. Fizesd ki.
Milyen főnök az aki kihoz a 300 nap zárkából? o.O
Mert én is nagyon jóban vagyok a főnökömmel de az kb annyit jelent hogy hozna néha bablevest meg ilyeneket. :D
#7-nek:
Minden beképzeltség nélkül fordíthatom ki a kérdésed:
Milyen melós az, akit a főnöke még 300 napról is kihoz? 😉
A 200-ról is ő hozott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!