Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nyugdíj előtti segélynél...

Nyugdíj előtti segélynél (NYES) mennyire próbál a munkaügyi központ állást találni a segélyért folyamodónak?

Figyelt kérdés
Vagy nem is foglalkoznak ilyesmivel? Mondjuk az álláskeresési járadéknál sem forszírozzák nagyon a dolgot, legfeljebb tájékoztatnak, de nem kényszerítenek az állás elfogadására. Van itt olyan, aki NYES-ben részesül? Hogy történt az igénylés?

#NYES álláskeresés?
okt. 14. 12:28
 1/5 A kérdező kommentje:
Arra gondolok pontosabban, hogy mondhatják azt, hogy nem kapok NYES-t, mert vannak szabad állások, amit elfogadhatnék. Persze koromra tekintettel mondhatok kifogásokat, hogy miért nem tudom elvégezni a munkát.
okt. 14. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hol lakik az illető.

Pest megyében ahol több a munkalehetőség vagy Békés megyében ahol alig van valami.

okt. 14. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább csak folyósítják az összeget. Nem szokták már a munkát erőltetni olyan korban.
okt. 14. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Akar-nem akar, úgyse talál.
okt. 14. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 3 évig volta Nyes-es, soha nem ajánlottak semmilyen munkát. 3 havonta be kellett jelentkezni az Internetem keresztül, ez volt az összes kapcsolat. Szerintem ilyen idős korban már nagyon nehéz új munkát találni. Viszont fontos, hogy szolgálati időnek számít!
okt. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!