Ez most komolyan azt fogja jelenteni, hogy a magánegészségügyben is a TBs emberek fognak ücsörögni?
Jól értem, hogy mivel az állami egészségügy kapacitása a béka feneke alatt van, majd kötelezni fogják a magánegészségügyi intézményeket, hogy ellássák a TBs betegeket is?
Eddig legalább ha fizettem, akkor nem 3 hónapra, hanem egy hétre kaptam időpontot. Most majd a magánegészségügyet is leterhelik, hogy ott is egy hónapot kelljen várni, meg ülhetek majd a büdös c***nyokkal egy légtérben annak ellenére, hogy én fizetek, ők meg max az alap TB-t fizetik?
#1 Azért, mert te csóró vagy és nem tudod megfizetni a magánegészségügyet, még nem kellene irigységből mástól is elvenni!
#3 "motiválva sem lesznek, hogy csatlakozzanak ehhez a rendszerhez"
Jó lenne, de szerintem ezek a mocskok majd törvényt hoznak arra, hogy muszáj legyen csatlakozniuk.
Nem kell milliomosnak lenni ahhoz, hogy magánegészségügybe járj.
De ha egy szimpla laborvizsgálatra a TB labortól 2 hónapra kapok időpontot, a magánlabor meg az adott héten megcsinálja 15 ezerért, nyilván az utóbbit fogom választani.
Egyébként süt az irigység a hozzászólásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!