Ha létrejön ez az új világrend, vilagkormany téma, és megkezdik a magántulajdonok, felhalmozott vagyonok, kp felszámolását azt mégis hogyan?
Értem ez alatt, hogy odajonnek a házamhoz és megmondják, hogy többé nem az enyém XD? Illetve ha ez az egész létrejön, ez a vilagkormány, world economy forum bagázs ugyan mit tud kezdeni Dél Amerikával, ahol maganhadseregek vannak vagy a Kolumbiai "emberevő" kartellekkel? Vagy mit tud kezdeni az Oroszokkal akik izomból elutasítják ezt az egész eszmét? Biztos ilyen szét tetovált 120kilos gyilkosvérű orosz gengszterek azt fogják mondani, hogy persze nem kell a kp toroljetek el, meg vigyétek el a 5000db G osztályunkat. Vicces lesz, nem gondolták ezt át a felső világ vezetők :D
Usaban meg az eu ban még elhiszem, mert itt úgy elgyengítették az embereket és kimosták az agyukat, hogy csettintésre ugranak a hatalomnak, de ilyen helyeken amiket fent írtam ez kivitelezhetetlen.
#5 hogyne tapsolnának, slave mind az összes :D
Persze azt értem amit írsz, de azokban az országokban ahol ennek totál ellene vannak, ott hogy valósítják meg?
5-ös:
Tévedés. A mobilok nem végül, hanem már most soron vannak. Franciaországban, Angliában, nálunk és Romániában már elkobozzák a gyerekektől az iskolákban, oszt ha netán ellopják vagy sérül, így járt.
Amit megeszünk, abban sem lesz köszönet, mert hús nem sok lesz, rovarfehérje annál inkább.
Persze majd odamennek 6 milliárd ember házához hogy ez már nem a tiéd...
És ki a pöcsöm tökömnek van arra kapacitása hogy 6 milliárd ember házához menjenek oda?!???
Orbán is totál ellene van ennek....
Még Európán belül is meg akarja tartani a nemzetállamokat, gondolod hogy világszinten meg nem??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!