Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a magánnyugd...

Mi a véleményetek a magánnyugdíj megszűntetéséről és a törvénymódosításról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 20:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Orbán is azért akarja lenyúlni,mert ekkora koncot akar! Ha sokáig erőlködik,még találni fog mást is,amit lenyúlhat!
2010. nov. 3. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem megszüntetni akarják, hanem ellehetetleníteni. Ez csak akkor következik be, ha sokan visszalépnek.A magánnyugdíj pénztári pénz magántulajdon, ami ha kell perelhető.Az államiban minden közös, és így java része eltüntethető.

Intő példa vagyok, 32 évre egy fillér nyugdíjat se kapok, holott dolgoztam az állami szektorban.Fizettem és a munkáltatóm is fizette a járulékaimat.Minden okiratom megvan, de hiába mert törvényt módosítottak '97-ben.

72/F

2010. nov. 3. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem lenne semmi bajom vele, ha MEGKÉRDEEZTÉK volna az embereket. A kocsimat is kölcsön lehet kérni (nincs kocsim, csak példa), de ha valaki beugrik és elviszi, anélkül, hogy tudnék róla...
2010. nov. 3. 21:43
 14/17 KÁELEF ***** válasza:
23%
Egyet értek vele, felesleges volt bevezetni, ez így jobb lesz.
2010. nov. 3. 23:04
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

"Lenyúlása az emberek megtakarításának,azért,hogy a gazdagok adócsökkentését legyen miből fedezni! "

A gazdagoknak is van magánnyugdíjja.

Amúgy mennyitől számít valaki gazdagnak? Mindenkinek az a gazdag aki többet keres nála.

2010. nov. 4. 01:53
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

"A kocsimat is kölcsön lehet kérni (nincs kocsim, csak példa), de ha valaki beugrik és elviszi, anélkül, hogy tudnék róla..."

Erről tudsz, de nem tehetsz semmit.

2010. nov. 4. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Sajátos gondolkodás, amit itt néhánynál olvastam.

Szerintetek az fer, hogy húszonöt évig fizeted a nyugdíjjárulékot, nem is akármilyet és egy napon azt mondják, hogy kiszervezik alólad az állami nyugdíjrendszert.

Mert ezt csinálta a Horn kormány.

2011. jún. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!