Nem kéne valahogy az online clickbait újságírást szabályozni?
Azért ne haragudj, de akiket
“ 5 csillagjegy szerencsés lesz”
És ehhez hasonló dolgokkal lehet kattintásra késztetni, azokon nem igazán lehet segíteni. Semmi baj, ha valaki hisz ezekben, de akiket már ennyire egyszerűen “csőbe lehet húzni” annak teljesen mindegy.
Ne akarjunk már a világon mindent szabályozni. Az ilyen szinten lévő emberek miatt azt is törvénybe kéne iktatni, hogy kötelező levegőt venni.
A te problémád nem teljesen értem. A rémhírkeltés, a clickbait, vagy pedig a több oldalra vezető linkek a baj? Eléggé zagyvaság..
Egyébként ha ez ennyire zavar, miért nem korlátozód saját magad? Rengeteg oldalt tudsz találni, ami nem él ilyenekkel. Politikailag is tudsz mind a két oldalon.
Én is letiltottam azokat az oldalakat amik olvashatatlanok a reklámoktól vagy pedig akkora kamu kattintás Vadász címet adtak folyton, hogy meguntam.
Elkezded tiltani ezeket az oldalakat és nagyjából erőfeszítés nélkül pár nap alatt megszabadulsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!