Van olyan, hogy valaki megúszik börtön nélkül egy kiskorú ellen elkövetett nemi erőszakot?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömről van szó. Nagyon remélem, hogy a maximális büntetést fogja kapni, úgyhogy nem emiatt irtam ki a kérdést. De már majdnem egy hét eltelt az eset óta, és a lányt még mindig nem vizsgálták meg, nem vettek látleletet. 15 éves. Ez hogyan zajlik ilyenkor? Valakinek van személyes tapasztalata? Elvileg egy éve együtt is volt ezzel a lánnyal.szept. 21. 21:54
11/17 anonim válasza:
Jól értem? Egy éve együtt élt a lánnyal, és úgy erőszakolta meg kétszer is?
12/17 anonim válasza:
Bizonyíték nélkül nehéz lesz, esetleg poligráf segíthet, ha tényleg így történt.
13/17 anonim válasza:
Ha nincs latlelet nincs bunti. Egeszsegere
14/17 A kérdező kommentje:
11-es: Nem éltek együtt, de sokat volt nála. Igen, 2x.
13-as: Mit egészségére?? Nem simán lefeküdt vele. Mit nem értetek? Megerőszakolta! Mindegy hány éves, ha nagykorú lenne akkor is ugyanúgy undorító dolog. És a lakásba is bezárta, úgyhogy a szabádságát is korlátozta
12-es: És ilyen esetekben csinálnak ilyen vizsgálatot? Nem csak gyilkosságoknál?
szept. 24. 19:20
15/17 anonim válasza:
11 vagyok
Tehát a lány az első erőszak után még sokat volt vele. Ezek szerint megocsátotta, és utána következett a 2.erőszak, amikor már feljelentette.
Tudomásom szerint az erőszakos közösülés után, a legrövidebb időn belül
-tisztálkodás nélkül!- látleletet kell csináltatni orvosnál. Ezt nem mondták a feljelentéskor a rendőrségen?
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok minden részletet. Én a férfit ismerem, a lányt és a családját nem. Az ügyvédje mondta azt, hogy nem volt látletet. Ha lesz uj infóm, írok.
szept. 24. 20:01
17/17 anonim válasza:
Ha nem bizonyítható az erőszak, akkor nem áll meg a bünti
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!