Most akkor lehet leadni hulladék vasat vagy sem?
Figyelt kérdés
Kb 2 éve vittem Méh telepre vasat, de nem tudom most mi a helyzet.szept. 20. 14:30
3/9 A kérdező kommentje:
De volt valami hogy a Mol saját kézbe vette?
szept. 20. 16:51
4/9 Fsms válasza:
A hulladék gazdálkodási koncessziót kapta.
5/9 anonim válasza:
Az átvevőhelyek többsége ugyanúgy megmaradt, csak a hasznot a MOL fölözi le. És hülye szabályokat hoztak. Pl. gáztűzhelyet nem adhatsz le egyben, de ha leszeded az oldalát meg az ajtaját, akkor már igen, minden részét. Meg valamiért fém edényt se lehet leadni, csak ha kettévágod. Ahová vinni akarod, előtte kérdezz rá azokra, amiket vinni akarsz.
6/9 A kérdező kommentje:
Kössz. 500 kiló vörösrezet akarok. Házat vettem aztán a pincében volt 😂
szept. 21. 12:51
7/9 anonim válasza:
Azt azért ne egybe, hanem 20 kilónként.👍
8/9 anonim válasza:
Hát, a 3. alkalom után még úgy is meglátogat éjfélkor a TEK. :)
Annak nézz utána, hogy évente mennyit lehet leadni magánszemélynek. Szerintem van egy értékhatár. És ha vezeték, akkor össze kell darabolni, egyben csak vállalkozótól veszik át.
9/9 anonim válasza:
És mindez a mocskos cigok miatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!