Kalocsán jó, olcsó vèdőügyvédet tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Hhcp-t rendeltem betiltás előtt többször saját fogyasztásra, de mire beèrt az országba az utolsó csomag tilos lett ès jöttek házkutatásra.szept. 20. 12:09
1/6 anonim válasza:
Persze saját fogyasztásra.:)
Ha arra rendeltél volna az olyan kicsi mennyiség lett volna, hogy nem mennek ház kutatni, te nagy eséllyel kereskedtél valóban szükséged lesz egy jó ügyvédre.:)
2/6 A kérdező kommentje:
De jöttek, kis mennyisègre is, lefoglalni az előző rendeléseket ha voltak. Vagy szerinted megsimmisítik a csomag
szept. 20. 12:41
3/6 A kérdező kommentje:
*csomagot ès ügy lezárva?
szept. 20. 12:41
4/6 anonim válasza:
Haver te kereskedtél, nem kis tételt rendeltél az biztos.Lóf.sz mennyiség miatt nem tartanak házkutatást.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor azért van a papíron is csekèly mennyiség...
Ne válaszoljon inkább aki az eredeti kérdèsre nem tud, csak tudom hogy eladtam vagy nem.
szept. 20. 13:34
6/6 anonim válasza:
Kérdező!
Az olcsó és a jó kizárja egymást!
Főleg az ügyvédeknél.
Vagy JÓ vagy OLCSÓ!
A kettő együtt nem megy.
Kirendelt védő nem jó?
Ezt - ami a kérdésedben szerepel - Ő is el tudja intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!