Megváltozott munkaképességű vagyok.Az normális hogy emailben beszéltem egy céggel és kérte küldjem át az igazoló papírokat hogy tényleg megváltozott munkaképességű vagyok és azóta nem jelentkeznek? Nem akkor kellett volna csak kérni ha felvesznek
Figyelt kérdés
szept. 20. 10:44
1/1 MDaniel98 válasza:
Nem szokatlan, hogy egy cég már a kiválasztási folyamat során elkéri a megváltozott munkaképességre vonatkozó igazoló papírokat, különösen akkor, ha a munkaadó egy esetleges támogatás vagy kedvezmény miatt szeretné igazolni, hogy a jelentkező jogosult erre a státuszra. Azonban az, hogy az igazolás beküldése után nem jelentkeznek, nem túl korrekt hozzáállás a cég részéről.
Általában az igazoló dokumentumokat tényleg csak a végleges szerződéskötés előtt kérik, vagy akkor, amikor már biztos, hogy felvesznek. Az, hogy nem jelentkeztek, még nem jelenti azt, hogy kizártak, de érdemes rákérdezni náluk, hogy áll-e még a folyamat, és hol tart a kiválasztás.
Ha továbbra sem reagálnak, érdemes megfontolni, hogy más munkaadókkal is próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!