Cigány szomszédom halálosan megfenyegetett, illetve a kutyája is többször nekem támadt, mit tehetnék?
Na egy társas házlakója vagyok, a földszinten, és a velünk szemben élő cigány szomszéd kutyája minden egyes alkalommal amikor kijövök a lakásomból, ugatva nekem szalad. ( Habár megharapni nem harap meg, de eléggé ijesztő és zavaró az eset). Legutóbb rá szóltam hogy "menj innen " illetve mertem szólni a gyerekének, hogy ne az én ajtóm előtt játszon.
Ekkor elkezdett fenyegetni, hogy ha még1x hozzá szólok a gyerekéhez, engem megfog verni, illetve tett utalást arra hogy betör a lakásomba,illetve h bejön a lakásomba és megfog verni.
Sajnos egyedül voltam, tehát tanum nem igazán van rá, nem tudom mit tehetnék.
Később hallottam hogy egy börtön töltelék cigányról van szó, és szerintem ő tényleg nem lenne szívbajos nekem jönni, vagy megkéselni.
Jogi lépéseket nem merek tenni ugyan úgy, mert mire kijön a rendőr 5x megver, vagy ha a fülébe jut hogy feljelentettem félek hogy csak olajat öntenék a tűzre.
Velem él az anyukám és az öcsém is, tehát őket is félek kitenni ennek a veszélynek, ha ilyet tennék.
Pont fordítva.
Ha sittes akkor féli és tiszteli a hatóságot.
Ha meg feljelented látni fogja hogy komolyan gondolod.
A renfőrøknmeg elmondják majd neki hogy viselkedjen vagy megy vissza a ge cibe a börtönbe.
De életveszélyesen megfenxegetett és büntetett akk lehet egyből be is viszik.
Amennyiben azt látja hogy áldozat típus vagy, nem mersz fellépni hivatalosan vele szemben, addig nem is fog változtatni.
Másokkal nem ilyen a házban? Mert ha többen panaszt tesztek ellene, az hatásosabb.
Rokonságban sincs aki elbeszélget vele, hogy nem vagy egyedül?
Nálunk is volt hasonló, az emeleten egy önkormis lakásban voltak pirézek, zokszó nélkül kihívtuk rájuk a zsarukat, amikor randalíroztak. Még kérdezte is egyszer az egyik, hogy "ki hívta ki a rendőrt?" mondom "nem tudom" és annyiban is maradt.
Szerencsére nálunk pár hónap után kitették őket.
Ha egy kutya nem harap meg azonnal,akkor az csak haverkodas a reszerol. Simizd meg inkabb.
A gyerekeket nem korlatozzak. Sertetted az egojat a szomszednak.
Mar eleve nem fogadtad a kutyaja baratkozasi szandekat meg a gyereket se ugy kezelted . Kedvesen is meg lehet szabadulni az atkozott kisgyerekektol.
Egyszeruen csak megsertodott,azert fenyegetett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!