Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Magyar Péter és a Momentum kitiltaná a telefonokat a parlamentből?

Figyelt kérdés
[link]

szept. 3. 20:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%

Ugyanannak a cikkelynek nézd meg a kettes pontját. A kettes pont már arról szól, hogy felszólítja, hogy adja át, ami a mai magyar nyelvtan szerint az átvételt jelenti.

A hármas pont már ezek után alkalmazandó.

szept. 4. 11:30
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

"Az angol parlamentben még asztal sincsen, ők ha akarnának, sem tudnának ilyet csinálni!"

[link]

Annyira nem tudnak, hogy már egy 2016-os BBC cikk is azzal foglalkozott, hogy sok képviselő telefonozik a parlamentben.

[link]

"Rules on use of hand-held electronic devices

The current rules for the use of electronic devices by Members in the Chamber were approved by the House on 25 October 2007 and permit the use of mobile phones and other hand-held devices"

szept. 4. 13:45
 23/35 anonim ***** válasza:
68%

A bejegyzés úgy kezdődik, "az infokommunikációs eszközökkel kapcsolatos rendelkezésen felbuzdulva a Tisza párt..."

A vége pedig az, hogy példamutatás.

Érzek némi iróniát ebben. Nyilvánvaló, hogy a parlamenti képviselőknek is szükséges lehet akár munkaeszközként, mint ahogy a diákok számára sem megtiltani kellene, hanem ésszerű átgondolt döntést hozni. Erre utal a bejegyzés.

szept. 5. 17:52
 24/35 anonim ***** válasza:
28%
Helyes! Én is mindig felháborodok, amikor látom a Parlamenti üléseket végignézve, hogy a fél Parlament a telefonját nyomkodja. Én nem szeretném, hogy ilyen emberek fizetésére menjen el az adóm!
szept. 5. 18:20
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

#23 Amennyiben a diákoknak is munkaeszköze a telefon akkor meg is kapják.

Konkrétan ma az órámon én is így dolgoztam a diákjaimmal. Bevittem a dobozban a telefonokat, órán azokkal dolgoztunk, utána mindenki visszatette, én meg visszavittem a tanáriba.

Pont.

Minden tanár ugyanezt meg tudja tenni, vagy beviszi a tableteket az órájára, vagy beviszi a telefonokat, vagy mennek az egyik info terembe. A köztes időkben nem munkaeszköz a telefon. Bőven tudják használni a diákok mielőtt bejöttek az iskolába meg miután kimentek onnan.

szept. 5. 20:23
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

"Bevittem a dobozban a telefonokat"

Nem veszélyes egyetlen dobozban több telefont tárolni? Nagyon könnyen összeütődhetnek és akár több tízezer forintos kár is keletkezhet. Ezt az iskola fogja megtéríteni, esetleg levonják a fizetésedből?

szept. 5. 20:38
 27/35 anonim ***** válasza:
35%

Totál idióta megoldás. Beszedjük, kiosztjuk, közben tényleg meg is sérülhet az a xar, aztán majd megy a vakarózás, hogy mi legyen az okozott kárral, ami esetleg egy pedagógus havi bére, mert van olyan gyerek, akinek megveszik. Az a szomorú, hogy egy iskolás gyerek legyen az akárhány éves is, nem kap annyi útravalót a szüleitől, sem útmutatást a tanáraitól, hogy tudja, értse magától, mikor lehet tanórán egy tetves telefont használni. Ezért beszedjük. Aztán majd kiosszuk. Aztán majd megint beszedjük... A végtelenségig

Ehelyett a gyereket kéne fejleszteni a családban és az iskolában is. Ez nem elsősorban a pedagógus sara,csak egy tanár nem is értem minek asszisztál az ilyen ökörséghez, hogy telefonokat szedjen be vagy osszon ki.

szept. 5. 20:58
 28/35 A kérdező kommentje:

"sara,csak egy tanár nem is értem minek asszisztál az ilyen ökörséghez, hogy telefonokat szedjen be vagy osszon ki."

Mert ha nem asszisztal hozza, akkor kirugjak vagy lefokozzak, lasd pl Meszaros Csaba.

szept. 5. 21:44
 29/35 anonim ***** válasza:
42%

"Mert ha nem asszisztal hozza, akkor kirugjak vagy lefokozzak"

Persze, és kirúgják az összes tanárt? Ha egy-egy ember áll fel, nyilván kicsinálják, de ha egyszer képesek lennének összefogni, nem tudna mit tenni velük a kormány. De még tüntetni sem voltak képesek közösen, szóval nem várom tőlük én sem hogy kiálljanak magukért.

szept. 5. 21:47
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem merik, feltik azt a kicsit is ami van, inkabb hallgatnak. 50 ev felett van a tanari allomany eletkora, hova menjen egy 60-65 eves tanar dolgozni, ha kirugjak? Akksigyarba 3 muszakba netto 350-ert oregkorara?
szept. 5. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!