Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova fordulhatok ha külföldről...

Hova fordulhatok ha külföldről rendeltem egy 120 ezres órát de csak a futárcégig lekövethető?

Figyelt kérdés
Előreutalással fizettem, van róla bizonyítékom is. Kaptam jót állást is. Írtam a P*ck*t*nak. 3 nap múlva kaptam válasz levelet, hogy valószínűleg leesett a cimke, küldjem be a dokumentumokat stb. Ha nem válaszolnának 2 napon belül akkor ismét írjak nekik. Pénteken telt volna le a 3. nap. Nem vártam meg, aznap írtam nekik 11-kor d.e. Azóta ugyan nem kaptam vàlasz levelet. De ha keddig nem írnak vissza akkor szeretnék “ feljebb” menni. Nem tudom milyen embereket alkalmaznak, de nekem az a gyanum, hogy a futár látta, hogy 1. fizetve van, 2. hogy aprócsomag, egy órát/ ékszert nem nehéz kitalàlni doboz alapján, 3 lekaparta a cimkèt és eltette ne legyen gazdája. Jó tudom, ez csak feltételezés de megesz az ideg. Augusztus 8 óta nem tudom mi van a csomagommal… Szomorú, hogy fejlődik a világ, de mèg mindig el kell utaznod, hogy megvegyél valamit.
szept. 1. 04:57
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Hétvégén szerintem nem dolgozik az ügyfélszolgálat, várj még.
szept. 1. 05:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is jártam úgy, hogy a futárcégnél eltűnt a csomag, több nap után jött az értesítés, hogy a boxban van, mehetek átvenni. Üres volt.

December elején rendeltem, április környékén kaptam vissza a pénzt, sok e-mailezés és telefonálás után. A futárcéggel és a forgalmazóval beszéltem csak, máshova nem fordultam.

szept. 1. 08:30
 3/5 A kérdező kommentje:
2-es! Ez komoly? Ilyet meg mernek csinálni? Azóta közben írt valaki, hogy ha ezt eljátszák, akkor menjek a fogyasztó védelemhez. Én biztos nem fogom annyiban hagyni. Szomorú, hogy ilyen cégekkel szállítatnak ki… Érdekes GL*-sel, vagy Expr*ss One-nal sosem volt baj.
szept. 1. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Az eladóhoz fordulhatsz, mivel ő van szerződésben a futárcéggel. Ha az eladó nem intézi és kártyával fizettél, akkor banki chargeback
szept. 1. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
De az oldal elküldte a packetanak. Nem ők tehetnek róla. Írt a packeta. Most másik ember írt vissza, mint aki szokott… Automata levelet kaptam. Nem is volt releváns. Felcseszett. Elég hevesen visszaírtam, hogy nekem konkrètumokat írjanak. Vagy a csomagomat kerítsek elő, vagy a pénzemet térítsék meg. Augusztus 12 óta náluk van. Az sem izgat ha “leesett a cimke…” Megyek a fogyasztovedelemhez ha nem csinalnak semmit. A büdös ku***a anyjukat.
szept. 2. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!