Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvényileg büntethető vagyok,...

Törvényileg büntethető vagyok, amiért nem szóltam a szüleimnek, hogy kisbabám született?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a kapcsolatunk, egy éve nem beszéltünk. A nagyobb gyermekeimmel a terhességet tönkre tették, és az egész babázós időszakaimat. Most nem szóltam, azt hittem, mostanra kiderül, de nem. Az anyám egész biztosan megpróbál majd bíróságra menni ezzel, de kell félnem? Kötelező lett volna bejelentenem? A baba most 2 hónapos.
aug. 31. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem
aug. 31. 22:14
 2/8 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
92%
Ha elmúltál 18, akkor semmi köze hozzá.
aug. 31. 22:14
 3/8 A kérdező kommentje:
30 vagyok
aug. 31. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
"Az anyám egész biztosan megpróbál majd bíróságra menni ezzel," Mégis mit érdekelné a bíróságot, hogy te szültél?
aug. 31. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy anyukádnak valami nem tetszik, az nem törvénytelen. Mivel törvénytelen dolgot nem tettél, így semennyire sem érdekli a bíróságot.
aug. 31. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Megnyugodhatsz, nem gondolonám, hogy elmegy a bíróságra azzal, hogy nem szóltál neki az újabb unokájáról. Ha meg tényleg elmegy, akkor csak kinevetik. Ez nem bűncselekmény.
aug. 31. 22:49
 7/8 A kérdező kommentje:
A nagyszülői kapcsolattartás miatt kérdezem.
szept. 1. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:
86%
Nincs olyan, hogy nagyszülői láthatási jog egy olyan gyerek esetében, akivel sose tartotta a nagyszülő a kapcsolatot, pláne olyan esetben, ha eleve a nagyszülő és a szülő közt sincs kapcsolattartás, semelyik bíróság nem fog ilyet megítélni
szept. 1. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!