Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudnék tenni?

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Édesanyám 7 éve megismerkedett egy roma származású emberrel. Utóbbi 2 évben készpénzt, ékszert, autót tönkre tette majd a forgalmit és kocsi kulcsot leadta a díler haverjainak kábítószer fedezetnek. Nyilván többé nem került elő sem a kulcs, sem a forgalmi. Fel jelentette majd nyomást gyakorolt rá és vissza vonatta a feljelentést. Rendszeresen látom, hogy kék zöld a keze is. Biztos vagyok benne, hogy veri csak nem meri elmondani. Nyilván munkahely az nincs is neki. Biztos vagyok benne, hogy fogyaszt és terjeszt is kábítószert.

Milyen hivatalos helyre forduljak és kihez? Hiába mondom édesanyámnak, hogy menjünk fel Pestre ( üveg palota) és ott tegyünk feljelentést, de úgy veszem észre nagyon fél. Egyszerűen már nemtudom elviselni ezt a tehetetlenségét.

aug. 30. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Tehetsz feljelentést.

Anyád nem fogja megtenni.

aug. 30. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Csak az a baj, hogy anyád még védeni is fogja. Sétálj be egy rendőrségre, és mondj el mindent.
aug. 30. 15:03
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Néhány haveroddal verd szét a fejét...

Másik megoldás, hogy feljelented. Ha bárhogy bizonyítható a terjesztés, lecsukják.

aug. 30. 15:16
 4/15 A kérdező kommentje:

A helyi rendőrőrs arra is alkalmatlan, hogy bármiféle eljárást elindítson.

Teve utcában jobban járnék?

Csak melyik osztályon tegyem a feljelentést?

aug. 30. 15:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves hármas, sajnos nem vagyok olyan fizikumban. Ha pedig eldurvul a helyzet akkor engem zárnak be. Pad helyzet.

Köszönöm mindenkinek a választ

aug. 30. 15:19
 6/15 anonim válasza:
95%
Ne haragudj azért amit írok, de anyád is mennyire igényes lehet ha fehérként összeáll egy cigánnyal...
aug. 31. 20:03
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a hatossal.

Cigánnyal nem állunk szóba, nem ismerkedünk, és már az is kimeríti a zaklatás fogalmát, ha 5 méternél közelebb jön.

Édesanyád SÚLYOS hibát követett el, és te is, amiért hagytad, hogy 7 évig eszkalálódjon a helyzet.

A rendőrség megkerülhetetlenül stabil bizonyítékok hiányában nem fog neked segíteni a teve utcában se, ellenben ha kiderül, még rosszabbul is fogtok járni.

Egyetlen megoldás az azonnali elszeparálódás, a fertőzött terület mielőbbi elhagyása. Vagyis elköltözés, új cím, új telefonszám, teljes leválás, különben örökre rajtatok marad a rákos sejt.

szept. 2. 10:25
 8/15 anonim válasza:
24%
Nem értem miért egy retkes bűnöző g1ci az összes cigány szerintetek kedves gyakorisok. Én nem vagyok cigány, sőt a családi körömben sincsenek csak a barátaim közül és ők mind kedvesek. Én megértem hogy fú hát lopnak csalnak hazudnak... és a fehérek négerek zsidók sárgák nem??? Most értem hogy ebben a sztoriban a cigány a rossz és az ilyen emberek nekem sem normálisak és én is elítélem őket de attól még nem ilyen az összes.
szept. 2. 22:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Tényleg nem, de valahogy náluk SOKKAL nagyobb arányban vannak jelen...
szept. 2. 23:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
nem az összes cig börtönbevaló,de amíg 100ból azt az 1 normálisat is nagyítóval kell keresni, addig marad az “általánosítás”.
szept. 3. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!