Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egyet értetek az uj Fideszes...

Egyet értetek az uj Fideszes rendelettel hogy tekefont le kell rakni tanítás előtt?

Figyelt kérdés
Nekem van a csaladba cukorbeteg kislány aki telefonján látja cukor értékeit most szivatva van azis.
aug. 30. 13:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Én alapvetően igen, a megvalósítás módjával már kevésbe.
aug. 30. 13:26
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Az más, lehet kivételt tenni. Egyébként nagyjából igen, egyetértek. Rohadt pofátlanok a kölykök.
aug. 30. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Mert hülyeség.

Aki nem akar figyelni, az úgysem figyel órán. Max papíron levelezget vagy pusmog a másikkal. Diákként az meg sokkal rosszabb, ha valaki röhögcsél mögötted, mintha némítva TikTok videót néz (mert hanggal azt azért már nem merik).

Viszont egész jól szivassák vele azt, aki csak szünetben vagy órák előtt használja. Én pl a háziolvasmányokat mind szünetekben olvastam telefonon, s külön színekkel jelöltem, hogy miket kell beletegyek az olvasónaplóba. Vagy azt akinek jól jönne a telefon, hogy lássa, hogy a másik iskolába járó barátját korábbal elengedték 2 órával, így tervezze újra a programot még időben.

Szóval a görcsök, akik miatt elvileg lenne, le se sz.rják, a szórakoztatásukat megoldják a régi módszerrel (vagy ha még gazdagabbak is, akkor 2 telefont visznek), a jól viselkedő meg szív. Én introvertáltként szerintem nem éltem volna túl a gimit telefon nélkül. Így is baszogattak, hogy miért nem veszek részt az értelmetlen locsogásukban. Hát meg akkor, ha még animét sem tudtam volna nézni, s csak bambulok előre?

Mondjuk a felnőttek világában is mindig a törvénytisztelő kisember szív...

aug. 30. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Igen, szerintem bőven elég a szünetben ránézni.
aug. 30. 13:40
 5/12 anonim válasza:
33%
Épeszű ember nem ért egyet vele.
aug. 30. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
31%

Egyáltalán nem.

Egyfelől a telefon és okoseszközök stb. tudatos használatára kell tanítani, nevelni a gyereket, nem a tiltásra. Sőt vannak dolgok, aminek a tanulásához ezek kifejezetten hasznosak is lennének. Már ha a 21. századi életre akarják oktatni a gyereket, és nem a középkort akarnák visszahozni.

Amúgy a telefon elvétele, stb. egyáltalán nem azért van szerintem, mert ezáltal a gyerek nem figyel az órán, hanem azért, mert rengeteg tanári túlkapást csak így tudnak bizonyítani a gyerekek, így kerülhetnek azok a médiába, és így nem tudják eltusolni.

A gyerekeknek ez az egyetlen valós önvédelmi eszközük a tanári túlkapásokkal szemben. Amúgy mindent elsimítanának. És itt nem az átlag tanárokra gondolok, hanem a szemét tanárokra, ill. az igazgatóra, és a KLIKK-re.

Ez is a hazaáruló Orbán-maffiabanda gyerekvédelmi intézkedése.

Isten őket úgy segélje.

Sintér Sándor is csak egy szemét.

Ha csak egy citromdíj lenne, nagy bajban lennék, hogy melyik miniszternek adjam, mert kb. holtversenyben nyernének mind a világ citrom-élmezőnyében.

Lézer János is nagyon kiérdemelné.

aug. 30. 13:46
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Azzal se értek egyet, hogy egy elsősnek telefonja legyen.
aug. 30. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Igen, így is van nekik épp elég képernyő idő otthon.
aug. 30. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem. És úgysem tudják betartatni mindenhol. Én sem adom le.
aug. 30. 14:22
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Igen, helyes lépés.
aug. 30. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!