Ha felteszek gyakorikérdések.hu-n egy kérdést, akkor be tudják azonosítani, hogy ki tette fel a kérdést?

"Másképpen hogy tilthatnának ki, ha valami gond van veled?"
Sehogy. Európában eleve tilos mások szólásszabadságának korlátozása. Ha valaki ilyet tenne nagyon megüthetné a bokáját.

"Másképpen hogy tilthatnának ki, ha valami gond van veled?"
A regisztrációdat szüntetik meg, ami az email címedhez van csatolva, ennyi. Ugyanazzal az ip-vel tudsz csinálni új fiókot. Ma már amúgy lényegtelen az ip, mert egyrészt változhat, másrészt könnyen elfedhető. Az egyszerűbb tiltások szimplán email címhez kötöttek, a durvábbak, mint pl. a steam vac ban pedig már hardveresek, maga az eszköz van letiltva.

És szerinted a regisztráció megszüntetése mit jelent? Mert szerintem azt, hogy ugyanazzal a névvel nem jöhetsz fel többet. Felteszem a kérdező is így gondolta a kitiltást.
Tudom, hogy VPN-nel azt csinálsz, amit akarsz.
Én egy másik oldalon voltam olyan jó 10 évvel ezelőtt szerkesztő, ott is kitiltásnak hívtuk az ilyesmit. De ha pl. valaki nagyon súlyos vétséget követett el, akkor kaphatott ún. Host tiltást is.
És ez nem a szólásszabadság korlátozása, hanem a felhasználási feltételek
betartására irányul.

"Igen, és akkor miért tiltanak ki egyes embereket innen? Olvastam már valahol, hogy ki volt tiltva valaki."
Hogy mit olvastál és hol, amit magad sem tudsz megnevezni az nem igazán a mi problémánk. Ha tudsz ilyen jellegű visszaélésről bejelentést tehetsz a médiahatóságnál és azonnal megindul a nyomozás. De azt nem fogják bizonyítékként elfogadni hogy olvastad valahol.

Istenem...ITT AZ OLDALON olvastam a több tízezer kérdés valamelyike alatt, hogy ki volt tiltva valaki. Nézd el nekem, hogy most nem fogom végignyálazni a gyakorit azért, hogy valami házmesteri mentalitással rohanjak a médiahatósághoz feljelentést tenni. Amúgy sem a stílusom a feljelentősdi.
Komolyan hihetetlen, ami ezen az oldalon folyik.

#4 "Igen, és akkor miért tiltanak ki egyes embereket innen? Olvastam már valahol, hogy ki volt tiltva valaki."
Tévedés, nem a személy van kitiltva, hanem az a bejelentkezése. Utána más email címről, más néven simán be lehet jelentkezni újra.
Sok éve engem is letiltottak. Néhányszor bemásoltam gyurcsány őszödi beszédét meg hasonlókat idézőjelekkel, de pontosan és így a káromkodás meg hasonlók benne maradtak. Meg a privátban nekem küldött mocskolódást is bemásoltam szó szerint az adott kérdéshez, hogy mindenki lássa milyen ember is az illető. Erre közölték, hogy megsértettem az oldal szabályait és ezért kitiltanak.
Megtanultam, hogy még idézni sem szabad olyasmit másoktól amit nem enged az oldal szabályzata és bejelentkeztem ugyanonnan másik email címről és az elmúlt években sikerült (eddig) elkerülnöm az újabb kitiltást. Persze jóakarók vannak bőven akik jelentgetne, pedig vigyázok, hogy ne írjak olyasmit amit nem szabadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!