Hány évet kaphat reálisan a mosonmagyaróvári mészáros?
Figyelt kérdés
19 éves lény aki 4 embert késelt meg, többek közt a saját apját és nagymamáját, valamint egy hajléktalant és egy dohánybolt munkatársát!aug. 29. 02:07
1/9 anonim válasza:
Reálisan elmegyógyintézetbe fogják zárni.
2/9 A kérdező kommentje:
És ott hány évet fog lehúzni? Én is úgy tudom, hogy a következő 1 hónapban derül ki, hogy diliházba vagy karcerba kerül!
aug. 29. 02:35
3/9 anonim válasza:
Amennyire én tudom, abban az esetben nem meghatározott időre ítélik, hanem addig tartják bent, amíg "gyógyulttá" nem nyilvánítják.
4/9 A kérdező kommentje:
Pfffft, tehát ha mondjuk 5 év alatt "meggyógyul", akkor megúszta? Nincs minimum idő vagy gyógyultként nem kerül át böribe?
aug. 29. 05:57
5/9 anonim válasza:
Ha két hónap alatt gyógyul meg akkor is megúszta. Ha meg sohasem gyógyul meg, akkor nem úszta meg.
6/9 anonim válasza:
"Mészáros" ?? Ő valami rokona Lölönek?
7/9 anonim válasza:
Ez attól függ...Több eset van:
1) Úgy ítélik meg, hogy nem volt beszámítható és ezt nem a drogok okozták: Ekkor határozatlan idejű kényszergyógykezelés. Ez legtöbb esetben szerintem pár évet jelent.
2) Beszámítható volt (akkor is annak minősül, ha csak a drogoktól nem is volt az): Ekkor a vád több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete + van egy másik folyamatban lévő ügye. A büntetési tétele így 10-25 év között mozog. Mivel nem halt meg senki, így reálisan olyan 15 évet jósolok.
8/9 anonim válasza:
És az a 15 év feleződik, ha jó a magaviselet?
9/9 anonim válasza:
Talán 2/3-nál kiengedhetik. Ez több mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!