Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Legális lakásban szexmasszázst...

Legális lakásban szexmasszázst csinálni?

Figyelt kérdés

Jóni masszázsra gondoltam.

Állítólag az albérlőim a tudtom nélkül szexmasszázst tartanak a lakásomban, emiatt panaszt tettek a lakók

aug. 27. 16:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A jóni masszázs ptostitúciónak számít?
aug. 27. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Honnan tudod, hogy konkrétan milyen masszázs, ha csak annyit tudsz, hogy sikongatásokat hallanak? Szerintem kamu a kérdésed.
aug. 28. 10:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi történik a lakásban, mert a szomszéd ezt állítja, az albérlő meg mást.
aug. 28. 11:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Az erotikus masszázs jogilag szürke zóna. Valójában bújtatott prostitúció, az ügyfelek azért mennek, hogy kielégítsék őket, de rá lehet fogni, hogy ez csak masszázs. Olvastam én olyat is, hogy férfi masszőrök esetén van, hogy a végén közösülnek is, ha azt akarja a nő. De arra azt mondják, hogy az csak úgy alakult, menet közben megtetszettek egymásnak és szexeltek, az már nem volt benne az árban. Jogilag ez nem számít prostitúciónak. A szomszédot viszont joggal zavarhatja, mert szexuális kéjzajok szűrődnek ki, amit nem a lakók produkálnak.

Amúgy egyre furább dolgok vannak, az egyik vezető hírportálra pl. felkerült egy cikk, amiben valaki felvette a szomszédai hangos szexelését és ez van a vezető világpolitikai hírek közt (mi ennek a hírértéke, de komolyan?):

[link]

aug. 28. 13:17
 15/16 anonim válasza:
29%
A sok irigy szomszed 😅😅😅 fullos csajok a bérlők ? Beugrom én is akkor
aug. 29. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:

15.: A jóni masszázsnál fordított a szereposztás. A jóni a hindu nyelvben és vallásban a női nemi szerv megnevezése. A férfié a lingam. Sok nő masszőrökkel szereti kielégíttetni magát.

A szomszédok meg nem irigyek. Igenis zavaró lehet egy társasházban az ilyesmi. Pláne, ha zajokkal jár. Nyilván a szomszédot is hallod néha szexelni, de annyi természetes.

aug. 29. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!