Mit tehetek ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Úgy kettő hónappal ezelőtt volt egy egyéjszakás kalandom a házban lakó egyik lánnyal. Ő 24, én 29 vagyok. Sok munkámba telt, hogy együttöltsünk egy éjszakát, én már előtte is bele voltam esve, de ő ezt nem tudja viszonozni. Ilyen van, nem is ez a lényeg.
A lényeg az, hogy két napja bejelentette, hogy terhes, és hogy mivel az elmúlt félévben csak velem volt együtt, így én vagyok az apa.
Nem olyan reakcióra számított, ahogy reagáltam, ugyanis bár meglepett a hír, nagyon boldog lettem és vagyok a hírtől, még úgyis, hogy ő nem viszonozza az érzéseimet.
Viszont azt fontolgatja, hogy elveteti a gyereket, ami nekem nagyon rosszul esne. Mit tehetek azért, hogy ne vetesse el?
Semmit, az o teste.
Kizarolag akkor volt beleszolasod mikor nem huztal kotont.
Csak azt nem értem, hogy ha egy egyéjszakás kalandról van szó, és ő úgyis eldöntötte, hogy elveteti, akkor minek mondta el?
Azt hitte, hogy majd jól levehet azzal a pár tízessel, amit abortuszra kér tőled?
3 igen, azt.
Meg amúgy jó ha siet, mert kicsúszik az időből.
Most őszintén, ha te lennél a helyében, fiatal, gondolom nulla egzisztenciaval, férfi nélkül, egyejszakas kalandbol származó gyereket megtartanal?
És most ne az érzelmi hanem a racionálisan oldalát nézd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!