Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek ebben a helyzetben?

Mit tehetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy kettő hónappal ezelőtt volt egy egyéjszakás kalandom a házban lakó egyik lánnyal. Ő 24, én 29 vagyok. Sok munkámba telt, hogy együttöltsünk egy éjszakát, én már előtte is bele voltam esve, de ő ezt nem tudja viszonozni. Ilyen van, nem is ez a lényeg.

A lényeg az, hogy két napja bejelentette, hogy terhes, és hogy mivel az elmúlt félévben csak velem volt együtt, így én vagyok az apa.

Nem olyan reakcióra számított, ahogy reagáltam, ugyanis bár meglepett a hír, nagyon boldog lettem és vagyok a hírtől, még úgyis, hogy ő nem viszonozza az érzéseimet.

Viszont azt fontolgatja, hogy elveteti a gyereket, ami nekem nagyon rosszul esne. Mit tehetek azért, hogy ne vetesse el?

aug. 24. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyugtatja meg, hogy mellette állsz, és amúgyis nem bánná a babát, semmit.
aug. 24. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Semmit, az o teste.

Kizarolag akkor volt beleszolasod mikor nem huztal kotont.

aug. 24. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Csak azt nem értem, hogy ha egy egyéjszakás kalandról van szó, és ő úgyis eldöntötte, hogy elveteti, akkor minek mondta el?

Azt hitte, hogy majd jól levehet azzal a pár tízessel, amit abortuszra kér tőled?

aug. 24. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

3 igen, azt.

Meg amúgy jó ha siet, mert kicsúszik az időből.

aug. 24. 23:46
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Na így hátha kiábrándulsz a csajból és találsz normálisat.
aug. 25. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, ha te lennél a helyében, fiatal, gondolom nulla egzisztenciaval, férfi nélkül, egyejszakas kalandbol származó gyereket megtartanal?

És most ne az érzelmi hanem a racionálisan oldalát nézd..

aug. 25. 07:30
 7/9 anonim ***** válasza:
71%
Sok esze van ennek a lánynak is. Ha neked nem, legalább neki eszébe juthatott volna a védekezés. Nem CSAK a nem kívánt terhesség miatt. És most bejelenti neked, hogy terhes és elveteti, lenyűgöző. Manapság már úgy járnak az emberek abortuszra, mintha mindennapos rutin dolog lenne.
aug. 25. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Szép kamu.
aug. 25. 13:29
 9/9 anonim válasza:
Troll.
aug. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!