Ismerősnek eladhatom a lefagyasztott túrórudit a mélyhűtőből?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mikortól kezdhettem el lefagyasztani, szerintem úgy 2020-ban a covid idején kezdhetem el gyűjteni és azóta is folyamatosan évekig vettem és tettem be a fagyóba.aug. 22. 05:48
3/6 menta34 válasza:
2 csomag vagy 200 kiló? :)
Az élelmiszerjog a magánháztartásra nem vonatkozik. Ha családnak, barátnak, ismerősnek kis mennyiségben, saját célra csinálsz valamit az még magán.
Ha árulod, keresel vele, nagyobb mennyiségben, rendszeresen és visszatérően csinálod az már nem magáncél.
4/6 anonim válasza:
Kukába tedd, 2020-as már rég megromlott. Túrós cucc, ha fél évig kibirta a fagyasztóban már az is csoda
5/6 anonim válasza:
Edd meg inkább, ha jó még, miért akarod eladni? Finom, gondolom azért vetted, mert szereted.
6/6 anonim válasza:
Simán eladhatod, ha van olyan ..., aki megveszi. Meg nem romlott, ha megszakítás nélkül a fagyasztóban volt, és persze az üzemelt is.
Azért nem piti ISMERŐSNEK a leselejtezett kajádat pénzért tovább adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!