Helyrajzi számok körvonalait le lehet valahogyan tölteni? GPX formátum például? Honnan?
????
A helyrajzi szám az egy szám. Miféle körvonalát akarod lekérdezni?
#1-nek:
A helyszínrajzra gondol.
Kérdezőnek:
Nem. Fordulj a földhivatalhoz, és legyen nálad 3000 forint.
Menj be a polgármesteri hivatalba és ott kérdezd meg.
Nálunk ki van rakva a falra egy helyrajzi számos térkép is a hivatalban.
Erre gondolok. A körvonalra.
Nem tulajdoni lap kell!
Térképem van pdf-ben. De nekem olyan formában kell amit rá tudok illeszteni google mapsra, osm-re, stb.
Tehát a helyrajzi számokhoz tartozó telkeket határoló vonalak érdekelnek?
Vagyis a HELYSZÍNRAJZ?!
Még mindig: FÖLDHIVATAL.
Nekem majd kellene egy komplett szeged kataszteri térkép vektorosan. Ha találsz, majd küldd.
Elvileg EU-nál van egy központi cucc: INSPIRE nyilvántartás
De magyarok csak mintafájlt tettek közzé, ha jól emlékszem. Ilyen hollandia van bent fullosan, meg nem tudom.
Így meg akkor marad a földhivatal.
Vagy ha ügyes vagy, akkor szépen georeferélod magadnak a e-közmű-ről a screenshot-ot (persze ebben meg méteres elcsúszások lehetnek)
Azért érdekelne azoknak a válasza, akik lepontoztak.
Amíg a földhivatal alkalmanként 3000-el lehúz érte, addig tényleg azt hiszi bárki is, hogy csak úgy ingyen is meg lehet szerezni?
#7 Látod-látod, nem kellett volna kitalálnod mire is gondolt a kérdező. Meg is kaptad érte a jutalmadat, pont úgy lepontoztak mint engem aki visszakérdezett, hogy mi a jófenére is gondolt a kérdező.
Nem kell gondolatolvasónak lenni! Írja ki rendesen a kérdést!
#8-nak:
Személyes ellenszenv miatt pontozott le, nem a válasz érdekelte.
Az utána következő indoklását már a moderátorokra bíztam, azért nem látod. 🤣
A válasz sem volt hasznos!
De dk-s válaszai kb sosem hasznosak. Van még jónéhány ilyen válaszolgató itt aki nem a kérdésre válaszol hanem csak odaköhög valamit.
Mindegy, nem kérdezek már semmit inkább, mert az elmúld 1 évben feltett 20-22 kérdésemre egyikre sem jött egyetlen értékelhető válasz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!